Search

Ασταμάτητος ο Άρης Αβάτου χτύπησε ξανά μετά το 80′ και έφυγε νικητής από την Δράμα κάνοντας το 4/4!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Άρης Αβάτου που κατάφερε να πετύχει ακόμα μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας με 1-0 της Δόξας στην Δράμα κάνοντας το 4/4 συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Το παιχνίδι για 75′ λεπτά ήταν απόλυτα ισορροπημένο με ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές, ωστόσο στο 76′ με την Δόξα Δράμας να μένει με δέκα παίκτες μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Τάσιου στον Βαφειάδη και δικαιολογημένη αποβολή με δεύτερη κίτρινη οι ισορροπίες άλλαξαν. Στο 81′ σημειώθηκε η φάση του αγώνα όταν μετά απο μακρινό σουτ του Κουτσούμπα και κόντρες η μπάλα έφτασε στον Καρατλίδη που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα της Δράμας προσπάθησε για την ισοφάριση με τα σουτ των Χατζηκυριάκου και την κεφαλιά Πετρίδη να μην βρίσκουν στόχο.

Σπουδαία νίκη για τον Άρη Αβάτου που έκανε το 4/4 ενώ για τέταρτο διαδοχικό ματς σκόραρε μετά από το 80′ , με τους “κιτρινόμαυρους” πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη στο Κουτσό. Απο την άλλη η Δόξα στρέφει την προσοχή της στο Δραμινό ντέρμπι με τον Πανδραμαϊκό

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Κόκκινος με βοηθούς τους Γούτα και Κίκα όλοι τους της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Σπ. Φιλίππου): Συλλέκτης , Τάσιος. Ιορδανίδης, Ογκενερόμπου, Γιαννούσης, Τζανολίνος, Μπαρέτας(70′ Πετρίδης), Παπαϊωάννου, Κυριακίδης(57′ Χατζηκυριάκου), Ρούτσης(46′ Οικονομίδης), Μπράουν(46′ Κόντος)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρέλης): Νταφόπουλος, Παναγιωτίδης(79′ Κοντογιαννίδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Σαρηγιαννίδης(63′ Χασάνογλου), Κωσταρέλης, Μελισσόπουλος(63′ Ψεμματάς), Βαφειάδης(93′ Ευαγγέλου), Παπαδόπουλος(46′ Καρατλίδης)

Share it