Search

Διατήρησε το αήττητο εκτός με μεγάλο διπλό στον Βόλο η Κ17 του ΑΟΞ που είχε και τρία δοκάρια!

Ακόμα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σημείωσε η Κ17 του ΑΟΞ που έφυγε νικήτρια απο το παιχνίδι του ΕΑΚ Βόλου, επικρατώντας με 2-1 του Βόλου, διατηρώντας το αήττητο εκτός έδρας έχοντας πλέον 3 νίκες και 2 ισοπαλίες

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 13′ είχε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Αγοραστού να σταματά στο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 33′ μάλιστα η Ξάνθη είχε νέο δοκάρι όταν σε αντεπίθεση το  σουτ του Δεληγιαννίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η τρίτη όμως μεγάλη στιγμή της Θρακιώτικης ομάδας ήταν και η…φαρμακερή καθώς σε εξαιρετική αντεπίθεση μετά απο βαθιά μπαλιά του Νικολαίδη ο Σάββας Δεληγιαννίδης βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ διαμόρφωσε το 0-1 για τους ξανθιώτες που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 61′ κέρδισαν πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν σε 1-1. Η αντίδραση της ομάδα της Ξάνθης όμως ήταν άμεση και στο 70′ κατάφερε να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Τάσου Τουλουμενίδη. Μάλιστα στο 88′ η ομάδα της Ξάνθης είχε την μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο τέρμα όμως το σουτ του Τσελεμπάκη σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Πολύ σημαντική νίκη για τους παίκτες των Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη με την οποία έφτασαν τους 17 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση, και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Σταμάτη Σφυρή και Κωνσταντίνο Τασίοπουλο όλοι τους της ΕΠΣ Θεσσαλίας

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Μητρούσης, Βαρσάμης, Λουλούδης, Ζαχαρής, Τσελεμπάκης. Τσολακίδης(64′ Ματζαρίδης), Τηλαβερίδης(80′ Γουναρίδης), Δεληγιαννίδης, Νικολαίδης(64′ Τουλουμενίδης), Αγοραστός(80′ Γιαρμαντζίδης)

Share it