Search

Εξάντλησε την αυστηρότητα της σε Τσαλίκη και ΠΑΕ Ξάνθη η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ!

Ιδιαίτερα αυστηρές ποινές επέβαλλε η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σε ΠΑΕ Ξάνθη και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κωσταντίνο Τσαλική για το ματς με τον Ιωνικό στο Κύπελλο.

Πιο συγκεκριμένα ο Τσαλίκης τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα και πρόστιμο 2,500 ευρώ ενώ η Ξάνθη δέχτηκε απειλή για πρόστιμο 5,000 σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Πανσερραϊκό χρηματική ποινή 1.500 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Πανσερραϊκός- Βόλος).

Επέβαλε στον Κωνσταντίνο Τσαλίκη, εκπρόσωπο της Ξάνθης, τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή 2.500 €, του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. Απειλεί σε βάρος της Ξάνθης χρηματική ποινή 5.000 € σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (αγώνας Κυπέλλου Ξάνθη-Ιωνικός).

Επέβαλε στον Αγροτικό Αστέρα ποινή απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 31.10.2021 με την Βασίλισσα Θράκης 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Γυναικών, β) χρηματική ποινή, ύψους 2.000 ευρώ και γ) αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επέβαλε στον Βάιο Τσουρό, εκπρόσωπο του Ατρομήτου Παλαμά, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Ατρομήτου Παλαμά χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων (αγώνας Γ’ Εθνικής Ατρόμητος Παλαμά-ΑΟ Υπατου).

Επέβαλε στην Παναχαϊκή χρηματική ποινή 834 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Παναχαϊκή-Παναιτωλικός).

Επέβαλε στον Δημήτριο Σκούφο, εκπρόσωπο του Θερμαϊκού, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Θερμαϊκού χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων (αγώνας Γ’ Εθνικής Θερμαϊκός-Αναγέννηση Πλαγιάς).

Επέβαλε στην Προοδευτική χρηματική ποινή 334 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής Θύελλα Ραφήνας-Προοδευτική).

Απέρριψε την ένσταση του σωματείου ΑΣ Γιάννινα ΓΠΟ κατά του σωματείου ΠΣ Δόξα 2016.

Επέβαλε στην Λευκίμμη χρηματική ποινή 167 ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Λευκίμμη-Αγ. Νικόλαος).

Share it