Search

Συνέχεια στα ντέρμπι για Σάκκαρη και Σβίατεκ!

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Τα καλύτερα προγνωστικά για στοιχημα euroleague

Πρεμιέρα στο Μεξικό για τη Μαρία Σάκκαρη με αντίπαλο την Ίγκα Σβίατεκ. Το 2021 είναι χρονιά καθιέρωσης στις top παίκτριες για τη Σάκκαρη και η συμμετοχή της στους τελικούς της σεζόν το επιβεβαιώνει αυτό. Με δεδομένη την απουσία της Ας Μπάρτι που είναι η ποιοτικότερη όλων, το τουρνουά είναι ανοιχτό για κατάκτηση από οποιαδήποτε παίκτρια και σαφέστατα πιθανότητες για διάκριση έχει και η Μαρία. Θα είναι σημαντικό να ξεκινήσει με νίκη και να φτάσει στο 3-0 το ρεκόρ της απέναντι στην Πολωνή.

Ήταν αουτσάιντερ η Σάκκαρη, αλλά επικράτησε στον προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός τον Ιούνιο (6/4, 6/4), ενώ τα κατάφερε και στον ημιτελικό της Οστράβα τον Σεπτέμβριο (6/4, 7/5) απέναντι σε ένα από τα κορυφαία νέα ταλέντα του κόσμου. Ήταν οριακά τα δύο ματς και θα είναι έκπληξη αν δούμε κάτι διαφορετικό τώρα. Η Σβίατεκ διαθέτει πλέον πληρέστατο παιχνίδι, όμως δεν βγάζει στα χτυπήματα την ένταση της Ελληνίδας.

Επίσης το σερβίς της Πολωνής μπορεί να θεωρείται ασφαλές, αλλά δεν είναι απειλητικό όπως της Σάκκαρη. Η Ελληνίδα είναι 8η στη λίστα με τους άσους, καθώς έχει 234 στη σεζόν. Μεγάλο ντέρμπι, λογικό το 1.90 για κάθε παίκτρια και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα γίνει ένα ιδιαίτερα θεαματικό ματς. Πιθανό να συνδυαστεί με over, αυτή τη φορά ίσως και με τρία σετ.

Σάκκαρη – Σβίατεκ: Over 21.5 games σε απόδοση 1.84.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

Share it