Search

Photos: Θερμή υποδοχή και ευχάριστες στιγμές για την Εβίνα Μάλτση στις προπονήσεις Λεύκιππου & Ασπίδα Ξάνθης!

Ως παίκτρια η Εβίνα Μάλτση ήταν «σύμβολο» στον χώρο της καλαθοσφαίρισης και η μεγάλη αρχηγός στην εθνική ομάδα της Ελλάδας. Σήμερα, είναι «πρέσβειρα» του αθλήματος και προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.).

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια μπάσκετ βρέθηκε στην Θράκη με αφορμή την συμμετοχή της στις δράσεις της ΕΟΚ “Her World, Her Rules” και «Τρίποντα στα Σχολεία»(Δείτε ΕΔΩ την παρουσία της στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης, ενώ συνέχισε το μεσημέρι στην Ξάνθη αρχικά με την παρουσία της στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” οπού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί με αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του Λεύκιππου αλλά και της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, με την διοίκηση του Λεύκιππου να την τιμά για την προσφορά της.

Ακολούθως η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια όλων των εποχών συνέχισε με την παρουσία της στις εγκαταστάσεις του 10ου Δημοτικού Ξάνθης οπού παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή την προπόνηση των μικρών κοριτσιών της Ασπίδας ενώ είχε και μια απολαυστική κουβέντα. Η παρουσία της στην Ξάνθη για την Τρίτη(9/11) ολοκληρώθηκε με την παρουσία της στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου που συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με τους αθλητές της Ανδρικής ομάδας και αργότερα με τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας της Ασπίδας που την τίμησε προσφέροντας της μια μπλούζα του συλλόγου, με την Εβίνα Μάλτση να παρακολουθεί το φιλικό παιχνίδι των κοριτσιών της Ασπίδας με αυτή του Αστέρα Καβάλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

http://

Share it