Search

Στην ΑΕΠ Κοζάνης ο νέος σταθμός του Κωνσταντίνου Βαλμά!

Στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης, Κωνσταντίνος Βαλμάς που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι χωρίς να αγωνιστεί ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν δανεικός στο Αιγάλεω πριν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΠ αναφέρει:

Συνεχίζοντας την ενίσχυση της η ΑΕΠ Κοζάνης, πρόσθεσε στη φαρέτρα της άλλο ένα νεαρό πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή.

Ο Κωνσταντίνος Βαλμάς, γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1998, έρχεται για να δώσει άλλη μια λύση στον τεχνικό μας κ. Ναντβορνικ στην άμυνα.

Ο Βαλμάς, δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας, αλλά το ίδιο καλά και σαν αριστερός οπισθοφύλακας.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού δείχνοντας ότι τον περιμένει μια μεγάλη καριέρα.

Ήταν τότε, που φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Νέων της Ελλάδας.

Η συνέχεια δεν ήταν αυτή που είχε ονειρευτεί. Περιπλανήθηκε  σε διάφορες ομάδες (Καλλιθέα, Κύπρο, Ξάνθη), χωρίς να βρει την Ιθάκη του.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, γνωρίζοντας τις ικανότητες του Κωνσταντίνου, τον έπεισαν να έρθει στην πόλη μας, γνωρίζοντας ότι η ΑΕΠ διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δώσουν την δυνατότητα στον 23χρονο να δείξει ότι αδίκησε τον εαυτό του.

Με τον έμπειρο τεχνικό μας, σε ένα άκρως οικογενειακό περιβάλλον, σε μια ομάδα -μοντέλο με στόχους και ιδέες που ξεφεύγουν από τα κοινότυπα, είναι σίγουρο ότι ο Βαλμάς σύντομα θα ξανάδείξει στο γήπεδο τις μεγάλες του δυνατότητες.

Share it