Search

«Κοίταξε στα μάτια» την Καβάλα η Αναγέννηση Αλεξ/πολης (+video & photos)

Την ήττα με 2-1 από την Καβάλα ’86 γνώρισε στην έδρα της η Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης. 

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Εθνικό, η ομάδα του Βαγγέλη Καραπαναγιώτη στάθηκε πολύ καλά και κόντρα στην ανώτερη και πιο έμπειρη στην κατηγορία ομάδα της Καβάλας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με πολύ δύναμη και μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενες είχαν δύο ευκαιρίες με σουτ εντός περιοχής, με το ένα να αποκρούεται εντυπωσιακά από την Ζαλαώρα. Η Αναγέννηση απείλησε με σουτ της Γεωργακούδη από πλάγια θέση, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να προηγηθούν με την Καρτάλοβα στο 47′, ενώ η Τσαβδάρη διπλασίασε τα τέρματα τους στο 70′. Μετά από κλέψιμο της Παπαδοπούλου με το κεφάλι και ασίστ της Γεωρογλίδου, η 13χρονη (12 ετών και 11 μηνών συγκεκριμένα) Κωνσταντάκη που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, ήταν αυτή που μείωσε στο 88′ για την Αναγέννηση, αλλά η ομάδα της Θράκης δεν κατάφερε στον λίγο χρόνο που έμενε να ισοφαρίσει γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Αλεξ/πολης (Ε. Καραπαναγιώτου): Ζαλαώρα, Αναγνωστούλη (66′ Τσερέα), Καραβαγγελούδη (77′ Τσαουσίδη), Θεοδωρακίδη, Μαχαιρίδου, Σιβούδη, Γκιζελίδου, Παπαδοπούλου, Γκιούγκη, Γεωργακούδη (52′ Κωνσταντάκη), Γεωρογλίδου.

Καβάλα ’86 (Ι. Θεοχάρη): Στεφανίδου, Καρτάλοβα, Κουρούκη, Τριανταφυλλίδου, Παπαμέρη, Ματσούκα, Τσαβδάρη, Καϊτατζή, Χρυσοστόμου, Μαριώτη, Μπαξεβανίδου.

Νωρίτερα την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις της Αναγέννησης στο ΚΤΕΟ, τελέσθηκε και ο αγιασμός για τη νέα σεζόν.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα με την Καβάλα:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ.

 

Share it