Search

Πήρε το εβρίτικο ντέρμπι με Ποντιακό το Σουφλί σημειώνοντας την πρώτη του νίκη (+photos)

Το πρώτο της τρίποντο στην Γ’ Εθνική γυναικών πήρε η ομάδα του Σουφλίου που επικράτησε 2-0 του Ποντιακού στην Παλαγία.

Οι δύο ομάδες του Έβρου παρουσίασαν όμορφο θέαμα στο τοπικό ντέρμπι και έδειξαν ότι με δουλειά και προσπάθεια μπορούν πετύχουν πολλά.

Το κορίτσια του Γιώργου Πετκίδη προηγήθηκαν με την Μαρασλή στο 7′. Στο 16′ μετά από σέντρα σουτ της Παπατσιλέκα, η Παρασκευοπούλου απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 17′ η Μουσίκα δοκίμασε το πόδι της, αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ. Στο 35′ καλή προσπάθεια και όμορφο σουτ από την Ντέρου για τον Ποντιακό του Χρήστου Λαγού, με την μπάλα να φεύγει επίσης εκτός εστίας στην καλύτερη στιγμή για τις γηπεδούχες στο πρώτο μέρος, ενώ τελική χωρίς αποτέλεσμα είχε και η Τσαρτσάρα.

Στο β’ μέρος η Χαντζή, αρχηγός του Ποντιακού, σημάδεψε το δοκάρι της Βελικτσή και η Τσαρτσάρα είχε ακόμα ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ, ενώ από πλευράς Σουφλίου υπήρξαν δύο καλές εκτελέσεις φάουλ, με την μία να καταλήγει άουτ και την άλλη να εξουδετερώνεται από την τερματοφύλακα που μπλόκαρε. Εκτός εστίας έφυγαν και δύο ακόμα σουτ από πλευράς Σουφλίου στα τελευταία λεπτά του ματς.

Συνθέσεις: 

ΑΟ Ποντιακός (Χ. Λαγός): Παρασκευοπούλου, Μήνη, Αντωνακούδη (46′ Γκαρνέτα Λ.), Μπαξεβάνογλου, Γκαρνέτα Χ., Χαντζή, Τσαπάρα, Χριστοφορίδη, Ντέρου, Μπαϊράμογλου (85′ Ελευθεριάδη), Τσαρτσάρα (80′ Ηλία).

Σουφλί 2018 (Γ. Πετκίδης): Βελικτσή Μ., Παπατσιλέκα (73′ Χριστοφορίδη), Βελικτσή Π., Πουπουρέτσα, Γεωργαλή, Μουσίκα, Γκίρτζαλη, Αρουτσίδου (80′ Ζηκίδη), Κεσούδη (66′ Πολίτη), Μαρασλή, Βαλσαμίδη (80′ Τριανταφυλλούδη).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it