Search

Νέα ανατρεπτική νίκη για τον Άρη Αβάτου που κέρδισε και Σοχό!

Διπλασίασε τις νίκες του ο Άρης Αβάτου που μετά την εντός έδρας νίκη με τον Απόλλων Παραλιμνίου κέρδισε και στο Σοχό τον τοπικό Εθνικό, ξανά με ανατροπή αυτή την φορά με 2-1.

Σε ένα όχι ιδιαίτερα ποιοτικό αλλά αρκετά δυνατό ματς στο γήπεδο του Σοχού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 35′ με σκόρερ τον Ταχματζίδη που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή με την ομάδα της Ξάνθης να μην μπορεί να βρει αντίδραση μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Δημήτρη Βαφειάδη στο 82′ και μάλιστα τρία λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστή ξανά τον Βαφειάδη που ανετράπη εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι, οι ξανθιώτες έκαναν την μεγάλη ανατροπή χάρις το εύστοχο χτύπημα του Κοσμά Γκέκα.

Το 2-1 υπέρ των “κιτρινόμαυρων” έμεινε μέχρι τέλους και η ομάδα του Αβάτου πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας(δείτε ΕΔΩ), και πλέον στρέφει την προσοχή της στο σπουδαίο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του Κουτσού.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους Βλαδίκα(Πέλλας) και Χρυσαϊδη(Χαλκιδικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ: Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Βασιλόπουλος, Νικολίτσας, Ελέζι, Καραμπατάκης, Στασινόπουλος, Στεφανίδης, Θεοδωρίδης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Κασκαντάμης, Παναγιωτίδης, Λεωντσάκος(61′ Παπαδόπουλος), Τενεκές, Χασάνογλου Σ., Φουντάς(90′ Χατζηπαπάς), Σαρηγιαννίδης(61′ Μελισσόπουλος), Κωσταρέλης(72′ Καρατλίδης), Γκέκας(90′ Κοντογιαννίδης), Βαφειάδης, Ψεμματάς

Share it