Search

Με δημιουργό και σκόρερ τον Μάνταλο κέρδισε τον Άρη η ΑΕΚ μένοντας σε τροχιά τίτλου!

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη και διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου, μειώνοντας και πάλι τη διαφορά στον… πόντο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και ξεφεύγοντας στο +3 από τον ΠΑΟΚ!

Η «Ένωση» άντεξε για 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο στο ΟΑΚΑ -μετά την αποβολή του Μήτογλου στο 71′- είδε τον Άρη να χάνει τεράστιες ευκαιρίες στο τέλος, αλλά διατήρησε απόρθητο το «κάστρο» της (4Χ4) και το απόλυτο επί Γιαννίκη!

Τα γκολ της νίκης για τους «κιτρινόμαυρους» σημείωσε μετά απο ασίστι του Μάνταλου ο Μήτογλου στο 15′ και στο 37′ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος . Μείωσε ο Γκαρσία στο 73′ για τους «κίτρινους». Σε ένα ματς που έχει πολλά παραλειπόμενα καθώς υπήρχε ένταση τόσο στην διάρκεια, στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος του αγώνα με σοβαρές καταγγελίες του Άρη κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες, Ρότα (26′ Μισελέν), Σιμάνσκι (77′ Τζαβέλλας), Σιμόες, Μάνταλος (60′ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Τάνκοβιτς (60′ Λιβάι Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (77′ Αραούχο).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Τζέγκο (61′ Σάσα), Εντιαγέ (78′ Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο (88′ Χαΐροβιτς), Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα (61′ Μαντσίνι), Καμαρά

Share it