Search

Πάλεψε κόντρα στην ανώτερη Ελπίδα, αλλά γνώρισε την δεύτερη του ήττα ο Φοίνικας

Την ήττα με 3-1 σετ από την Ελπίδα Αμπελοκήπων στην έδρα του γνώρισε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 γυναικών. 

Ο Φοίνικας δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς χάνοντας τα πρώτα δύο σετ με 25-17 και 25-8. Η ομάδα του Δημήτρη Τσουλκανάκη «πάτησε γκάζι» στο 3ο σετ, εμφανίστηκε βελτιωμένη και δίκαια το κατέκτησε με 25-21.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και το 4ο σετ. Η Ελπίδα που είχε στην αποστολή την Εβρίτισσα και πρώην παίκτρια της Νίκης Έλλη Κεσεσίδου, προηγήθηκε με 14-19, αλλά ο Φοίνικας επέστρεψε στο ματς μειώνοντας σε 18-20. Η ομάδα των Αμπελοκήπων ξέφυγε στην συνέχεια στο 18-22, αλλά η θρακιώτικη ομάδα μείωσε και πάλι στους 2 με μπλοκ της Αλεξάκη και άσσο της Ξανθή. Ωστόσο, κάπου εκεί η Ελπίδα ξέφυγε και πάλι και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-22.

Ο Φοίνικας έδειξε θετικά στοιχεία τουλάχιστον σε 3ο και 4ο σετ, αλλά δεν έχει ακόμα την ομοιογένεια που χρειάζεται ως ομάδα.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 8-25, 25-21, 22-25)

Φοίνικας Αλεξ/πολης (Δ. Τσουλκανάκης): Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Αλεξάκη, Διαμάντη, Παπαστεφάνου, Αρχιμανδρίτη, λ-Ιωαννίδου (Ξανθή, Παπαβασιλείου, Κωνσταντινίδου, Δάλη).

Ελπίδα Αμπελοκήπων (Γ. Γεωργιάδης): Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Τζούριτς, Κοσμά, Βασιλειάδου, λ-Σαουλίδου (Σκουλούδη).

Share it