Search

Δημ. Σπανός: “Ομάδα επιπέδου Super League 1 η Ξάνθη, στο πρώτο το σκορ έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερο”

O Ιωνικός πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της Ξάνθης στα «Πηγάδια» και μάλιστα με ανατροπή.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Σπανός, αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ιωνικού, αλλά και στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του τονίζοντας πως στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.
Επιπλέον, εκθείασε την Ξανθιώτικη ομάδα, αναφέροντας πως είναι μια ομάδα επιπέδου Super League 1 και στο πρώτο ημίχρονο άξιζε να προηγείται και με περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού στην κάμερα της Cosmote TV:

«Παίζαμε με μία ομάδα  όχι εν δυνάμει αλλά επιπέδου της Super League 1. Μας πίεσε πάρα πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ίσως το σκορ έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερο. Σε εκείνο το διάστημα δεν δικαιούμασταν κάτι. Τα παιδιά έκαναν προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες, πέτυχαν γκολ και στάθηκαν στο ύψος τους αναφορικά με την τακτική και με το πάθος τους. Δεν γίνεται να αφήσουμε έναν θεσμό όπως το Κύπελλο. Ο Ιωνικός έχει ιστορία στο Κύπελλο, έχει παίξει σε τελικό. Θα παίξουμε όλα τα ματς όπως σήμερα. Με μισούς, οι οποίοι έχουν πολλές συμμετοχές και με τους άλλους μισούς, που πρέπει να παίξουν και στην ουσία μπορεί να έχουν αδικηθεί. Και όπου φτάσουμε».

Share it