Search

Photos: Νίκη κορυφής για Κότινο, νέα βελτιωμένη εμφάνιση για την Κ15 του ΑΟΞ!

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια ο ΑΟ Κότινου που κατάφερε να επικρατήσει πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το 3-1 της Ξάνθης 2 στην αναμέτρηση που έγινε στο βοηθητικά γήπεδα των Πηγαδίων.

Κάτω υπό δυνατή βροχή η ομάδα του Κότινου αιφνιδίασε τους πιτσιρικάδες του ΑΟΞ και εκμεταλλεύτηκε δύο ατομικά λάθη του Μαλλέ στο πρώτο και του Χατζή στο δεύτερο και με τέρματα των Μουσά Εγκέ και Οκάν Μέκερα κατάφερε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0. Μετά το πρώτο νωθρό τέταρτο οι παίκτες της Κ15 της Ξάνθης κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν με πολύ ωραία προσπάθεια του Μουχτάρη να σκοράρουν για το 1-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα να παίζεται πάνω κάτω και την σταθερότητα των δύο κίπερ και των αμυντικών γραμμών των δύο ομάδων να μην επιτρέπει στους αντίπαλους επιθετικούς να δημιουργήσουν πολλές καταστάσεις. Με την ομάδα του Κότινου πάντως στο 82′ να καταφέρνει να σε μια ταχύτατη αντεπίθεση με σκόρερ ξανά τον Μουσά Εγκέ να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Ακόμα ένα πολύ δυνατό δείγμα γραφής για τον Κότινο που έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την σεζόν και πλέον άπαντες έχουν στο μυαλό τους το ματς της Τετάρτης(27/10) με τον Άρη Πετεινού για το Κύπελλο αλλά πολύ περισσότερο το ματς με τον ΑΠΟΞ Ραιδεστό για να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί του πρωταθλήματος.

Είναι εμφανής η βελτίωση για την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά απο παιχνίδι σε παιχνίδι με τους πιτσιρικάδες του ΑΟΞ μετά το “σοκ” του πρώτου δεκαλέπτου να πραγματοποιούν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση βγάζοντας εξαιρετική αντίδραση, άλλωστε η φετινή σεζόν αποτελεί μια μεγάλη εμπειρία για αυτά τα παιδιά που απο το Παιδικό πρωτάθλημα αγωνίζονται πλέον σε Ανδρικό και αν μη τι άλλο μόνο να κερδίσουν έχουν. Επόμενο ματς για την ομάδα της Ξάνθης αυτό κόντρα στην ΑΕΚ στην Κυψέλη

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ως ένδειξη πένθους για την απώλεια του πεθερού του γκολκίπερ του Κότινου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μαστρογιαννάκος με βοηθούς τους Δανδανόπουλο και Φεράτογλου

ΑΟ ΚΟΤΙΝΟ(Ερσ. Καντουχάρ): Μολλά Ογλου Σ., Καπζά Μ.(60′ Χότζα), Τζιχάν Τοπάλ, Βασιλείου(87′ Κουλάογλου), Αχμετσίκ, Τοπάλ Αμέτ, Καπζά Ε., Τσιτάκ, Μέκερα, Τόλιας(88′ Καπζά Ι.), Μουσά Εγκέ

ΞΑΝΘΗ 2(Χρ. Σαμαράς): Χατζής, Ασλανίδης, Χασάν Ε., Μαλλές, Μοσχίδης, Κασσίδης(71′ Μακρίδης), Μπαμπαλής(83′ Καρά Ι.), Καρά Α.(57′ Τσαπατώλης), Μουχτάρης, Ντέμπροβα, Παπουτσής(83′ Γλυνάτσης)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it