Search

Αναχωρεί για το Παγκόσμιο Ζίου Ζίτσου του Άμπου Ντάμπι ο Θρακιώτης Βαγγέλης Χριστόπουλος

Μια από τις ελληνικές ελπίδες για μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου που θα πραγματοποιηθεί 3-11 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι, είναι από την Κομοτηνή και ονομάζεται Βαγγέλης Χριστόπουλος.

Η προετοιμασία του ξεκίνησε από τον Μάιο – εν όψει και του πανελλήνιου πρωταθλήματος – και συνεχίζεται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου όταν και θα ταξιδέψει για τη μεγάλη πρόκληση μαζί με τα 104 υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, όντας μάλιστα ο μοναδικός αθλητής από…την Αθήνα και πάνω!

Αήττητος πανελληνιονίκης τα τελευταία χρόνια, ο 16χρονος αθλητής της “Budo Academy FIGHTER’S”, που άρχισε το Ζίου-Ζίτσου σε ηλικία 5 ετών, κατακτά έναν ακόμη μεγάλο στόχο του, και όπως δήλωσε στην κάμερα του inkomotini.news, αισθάνεται ικανοποιημένος, αλλά και τη μεγάλη ευθύνη εκπροσώπησης της χώρας μας στο τατάμι ενός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Η καθημερινότητα του Βαγγέλη όλα αυτά τα χρόνια έχει επίκεντρο τη σκληρή προπόνηση, όπως υπογραμμίζει ο προπονητής του Πάρης Μαρινέλης, ο οποίος έχει δημιουργήσει παράδοση στην Κομοτηνή αναδεικνύοντας πολλούς πρωταθλητές.

Οι συναθλητές του Βαγγέλη από την “Budo Academy FIGHTER’S”, τα μέλη του συλλόγου και όλοι όσοι βοήθησαν και βοηθούν την προσπάθειά του, του εύχονται καλή επιτυχία, αλλά και να βρεθούν χορηγοί – είτε ιδιώτες είτε τοπικοί φορείς – να υποστηρίξουν οικονομικά την παρουσία του με τη στολή της Εθνικής Ελλάδος στο Στάδιο Abu Dhabi Jiu-Jitsou Arena.

Share it