Search

Έστειλε εξώδικο και πηγαίνει στο Διαιτητικό την SL2 η Ζάκυνθος που ζητά την ακύρωση της προκήρυξης!

Με εξώδικο κατά της SL2 και κοινοποίηση στην ΕΠΟ απαντά η ομάδα της Ζακύνθου η οποία δεν σταματά εδώ, πηγαίνει την διοργανώτρια (SL2) στο Διαιτητικό δικαστήριο και ζητά την ακύρωση της προκήρυξης – πρωταθλήματος αλλά και την έγγραφή της ομάδας στην κατηγορία, κάτι που παρανόμως δεν το έπραξε η διοργανώτρια σύμφωνα με τους νησιώτες. Με δικαστικό επιμελητή στάλθηκε το εξώδικό και κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ.

Νέες δικαστικές διαμάχες για την ομάδα της Ζακύνθου. Από την ΕΕΑ και το Διοικητικό Εφετείο,  στην ΕΙΜ και φυσικά στο Διαιτητικό δικαστήριο. Οι νησιώτες συνεχίζουν να “μάχονται” για να μπορέσουν να αγωνιστούν στην SL2. Οι κινήσεις που έχει κάνει η ομάδα του Ιονίου,  προς την ΕΠΟ και την ΕΙΜ είναι οι εξής όπως αναφέρει το ioniansports:

“Την Περασμένη Πέμπτη οι νησιώτες κατέθεσαν αίτηση για να ανοίξει το σύστημα μεταγραφών στην αρμόδια Επιτροπή. Μια ημέρα μετά, η ΕΙΜ απέρριψε την αίτηση της Ζακύνθου, η οποία πήρε την απόφαση στα χέρια της και την ίδια στιγμή κατέθεσε ένταση κατά της απόφασης όπως προβλέπεται. Η ΕΙΜ συνεδρίασε αλλά δεν έδωσε εγγράφως την απόφαση της, την απόρριψη της δήλωσης στην ομάδα της Ζακύνθου.

Η καθυστέρηση της  ΕΙΜ να δώσει την απόφαση της, σηματοδότησε μια αλληλουχία γεγονότων που άλλαξαν την τακτική και την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας. Έτσι λοιπόν, η ομάδα της Ζακύνθου έστειλε εξώδικο και πάει στο Διαιτητικό δικαστήριο την SL2 ζητώντας την ακύρωση της προκήρυξης!

Το εξώδικo παραδόθηκε στην διοργανώτρια (SL2) με δικαστικό επιμελητή και κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ. Μέσα από το οποίο,  η Ζάκυνθος ζητά από την SL2 να εγγράψει στο δυναμικό της την ομάδα καθώς όπως τονίζει με κεφαλαία γράμματα, παράνομα δεν έχει γίνει εγγραφή από την διοργανώτρια καθώς έχει πληρώσει το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το συγκεκριμένο εξώδικό έχει κοινοποιηθεί με δικαστικό κλητήρα και στην ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, η Ζάκυνθος πηγαίνει την διοργανώτρια SL2 στο διαιτητικό δικαστήριο και ζητά ΤΗΝ  ΑΚΥΡΩΣΗ    της   προκήρυξης   του   πρωταθλήματος SUPERLEAGUE  2   αγωνιστικής   περιόδου   2021   –   2022   και   κάθε προγενέστερης και μεταγενέστερης σχετικής πράξης.

Τι ζητάει στο Διαιτητικό η Ζάκυνθος:

Να γίνει δεκτή η παρούσα αίτησή της. Να   ακυρωθεί   η   προκήρυξη   του   πρωταθλήματος Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022. Να υποχρεωθεί η SL2  να εγγράψει ως μέλος της την ομάδα     στην   προκήρυξη   του   πρωταθλήματος  Superleague 2 αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022.

Η συνέχεια προβλέπεται ζόρικη…  Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τόσο η διοίκηση όσο και οι μέτοχοι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να φτάσουν έως το CAS για να δικαιωθούν!

Share it