Search

Τα μέτρα Covid φέρνουν αλλαγές στην διάθεση των μεμονωμένων για το ματς της Ξάνθης με Ιωνικό!

Σημαντικές αλλαγές για τον τρόπο διάθεσης των μεμονωμένων εισιτηρίων φέρνουν τα μέτρα Covid που σαφέστατα αλλάζουν τον προγραμματισμό και των ιθυνόντων της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 15:00 στο Xanthi Arena

Πιο συγκεκριμένα όπως ενημερώθηκαν και σπεύδουν να ενημερώσουν και τους φιλάθλους τους, δεν θα υπάρχει διάθεση εισιτηρίων στον χώρο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα. Έτσι όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο απο τα γραφεία της ομάδας αυτό θα μπορεί να γίνει μέχρι σήμερα(26/10) στις 18:00. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε τα εισιτήρια σας μέσω internet (viva.gr), αλλά και από τον ειδικό χώρο στο Professor(Λευκίππου και Καπνεργατών 11α έναντι Κωτσόβολου) στον οποίο να τονίσουμε πως θα μπορεί να αγοράσετε το εισητήριο σας μέχρι και την Τετάρτη στις 13:00

Θυμίζουμε πως η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 10 € και αφορούν μόνο τη Θύρα Γ1. Για τα παιδιά έως 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Για τους κατόχους διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η απόδειξη της αγοράς του εισιτηρίου, ενώ για τους δικαιούχους των δωρεάν εισιτηρίων θα υπάρχει λίστα στις εισόδους των αντίστοιχων Θυρών. Για τα δωρεάν εισιτήρια των χορηγών μας, θα υπάρχει η σχετική λίστα στην Θύρα Β1.

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Απαραίτητη είναι η χρήση της μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών. Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακού (72 ωρών).

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει, η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Κυπέλλου μεταξύ του ΑΟ ΞΑΝΘΗ με τον ΙΩΝΙΚΟ (Τετάρτη, 15:00, Xanthi FC Arena) θα γίνεται διά ζώσης μέχρι την Τρίτη το απόγευμα (18:00). Ανήμερα του αγώνα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μόνο από το official ticket spot στο κατάστημα “Professor” στην οδό Λευκίππου και Καπνεργατών.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Η άνθρωποι είναι ηλιθ*οι.τελευταια στιγμή ενημερώνω ότι τελικά η διάθεση θα γίνει με αυτό τον τρόπο Και τελικά οι μισοί Ξάνθη πήγε και γύρισε πίσω από τα Πηγάδια.ευτυχως που γίνονται και αυτά για να ξεκοβουναι ακόμη πιο γρήγορα από τα δρώμενα της Ξάνθης.