Search

Ήττα με Βουλγαρία αλλά πρόκριση στην League A για την Εθνική Νεανίδων της Μαγγοπούλου!

Τον προβιβασμό της στην League A του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, ο οποίος ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, εξασφάλισε η Εθνική Ομάδα!

Παρά την ήττα της με 2-0 από την Βουλγαρία, η Ελλάδα πρόκειται να αναδειχτεί καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων της League B και μαζί με τους επικεφαλής των γκρουπ θα συνεχιστεί η πορεία της προς τα τελικά της Τσεχίας.

Τα κορίτσια του Γιώργου Παπακώστα αποχαιρέτησαν τα προκριματικά έχοντας 2 νίκες και 1 ήττα, με την ξανθιώτισσα κίπερ Μαριάννα Μαγγοπούλου να αγωνίζεται στα δύο νικηφόρα ματς απο ένα ημίχρονο. Στο μεγάλο ματς με της Βουλγάρες η Μαγγοπούλου έμεινε στον πάγκο.

Στο τελευταίο ματς του 2ου ομίλου της πρώτης φάσης, η Εθνική ηττήθηκε από τη διοργανώτρια του τουρνουά Βουλγαρία εξαιτίας δύο τερμάτων που δέχτηκε μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (54’ Ντ. Ιβάνοβα, 60’ Ν. Ιβάνοβα).

Βουλγαρία: Καρακόλεβα, Ναϊντένοβα, Β. Ιβάνοβα, Στοΐτσεβα, Καραϊβάνοβα, Πάβλοβα (90’+5’ Στεφάνοβα), Στογιάνοβα, Γιορντάνοβα, Ντιμίτροβα (80’ Τόμοβα), Ντ. Ιβάνοβα, Ν. Ιβάνοβα (88’ Πεΐκοβα).

Ελλάδα: Παναγιωτοπούλου, Κοκμοτού, Γεωργούλα (59’ Ζώτου), Γκούνη, Πλακιά (85’ Τζαφέρη), Μπαξεβάνου (46’ Μαρκουτσά), Παπαθεοδώρου, Καλέση (74’ Μάρκου), Κατωπόδη, Φραγκοπούλου, Γιαννακά.

Share it