Search

Την Τρίτη συναντά Οικονόμου για το τηλεοπτικό η Super League 2!

Για την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 κλείστηκε το ραντεβού της Super Leauge 2 με τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου με κεντρικό θέματο αδιέξοδο με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι η ΕΡΤ δεν ανεβάζει την προσφορά τους που έχει ταβάνι τα 4,3 εκατ. ευρώ συνολικά, ενώ η στάση της κρίνεται τουλάχιστον απαξιωτική για το προϊόν της Super League 2. Στο τραπέζι έπεσε και η αντιπρόταση της διοργανώτριας για 3,2 εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν συνολικά στις ομάδες, 1,3 εκατ. ευρώ μπόνους πιθανότατα για πλασάρισμα θέσης και 300.000 ευρώ στους δύο πρώτους κάθε ομίλου που θα παλέψουν στο μπαράζ για την άνοδο. Η απάντηση από το κρατικό κανάλι, όμως, ήταν αρνητική, αφήνοντας ένα παράθυρο κάλυψης αγώνων από τοπικούς σταθμούς ή μέσω live streaming.

Την επιτροπή αποτελούν Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’) και Γιάννης Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός Β’).

Share it