Search

Πρεμιέρα με ήττα από τον Εθνικό Σοχού για την Αλεξανδρούπολη

Την ήττα με 2-0 από τον Εθνικό Σοχού γνώρισε στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Αλεξανδρούπολη FC.

Στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς», η εβρίτικη ομάδα ήταν καλή στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να δημιουργήσει, αλλά το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων της άλλαξε τα σχέδια. Στο β’ μέρος οι Θρακιώτες δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί, με τον εκνευρισμό στο παιχνίδι τους από αποφάσεις του διαιτητή να είναι φανερός και το παραδέχτηκε και ο κόουτς Ζόραν Στοΐνοβιτς στις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το ματς. Το παιχνίδι είχε γενικά λίγες κλασικές ευκαιρίες και πολλές διακοπές με τα σφυρίγματα του ρέφερι.

Στο 14′ ο Σοχός θα πάρει κεφάλι στο σκορ με ένα φανταστικό σε έμπνευση και εκτέλεση τέρμα του Στασινόπουλου που είδε εκτός εστίας τον Συριτούδη, πέρασε την μπάλα από πάνω του και έκανε το 0-1. Στο 38′ ο Ρουμπιές δοκίμασε ένα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 44′ η Αλεξανδρούπολη θα διαμαρτυρηθεί έντονα για πέναλτι σε πτώση του Ρουμπιέ αλλά ο διαιτητής από την Δράμα θα δείξει «παίζετε».

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις και να απειλήσουν την εστία του Καραβελίδη. Στο 78′ ο Ταχματζίδης «έσπασε» το οφσάιντ, πέρασε τον Συριτούδη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αλεξανδρούπολη FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συριτούδης, Δορουγιδένης (82’ Παγωνίδης), Στοΐνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊδατζής, Πατσιώρας Α. (64’ Κεφαλούκος), Αμπραχαμιάν, Μαλτέζος (53’ Σιώπης), Στοΐνοβιτς Αθ. (82’ Θέμελης), Πατσιώρας Κ., Ρουμπιές.

Εθνικός Σοχού (Γιώργος Τσουκαλίδης): Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Βασιλόπουλος, Νικολίτσας, Ελέζι (90′ Ανδρεάδης), Στεφανίδης, Στασινόπουλος (84′ Αμαραντίδης), Βαβλιάκης (65′ Καραμπατάκης), Θεοδωρίδης (65′ Ταχματζίδης).

 

Share it