Search

Γερμανία: Ο Θρακιώτης Ευάγγελος Θεοδώρου συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στο tae kwon do

Την εξαιρετική του πορεία στο Tae Kwon Do συνεχίζει στην Γερμανία ο Ευάγγελος Θεοδώρου.

Ο Αλεξανδρουπολίτης προπονητής, κάτοχος 7 Dan, που στο παρελθόν υπήρξε μαθητής του Γιώργου Γραμματόπουλου, παραμένει μέσα στο άθλημα που αγαπάει και στην Γερμανία όπου διαμένει τα τελευταία 2 χρόνια.

Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Νταχάου, ομάδας που στηρίζουν οι Έλληνες που βρίσκονται στην ομώνυμη πόλη αλλά και στο Μόναχο εδώ και χρόνια.

Ο κ. Θεοδώρου είναι επίσης ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας του tae kwon do (ETU), ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει μεταξύ άλλων και Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας του αθλήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας του ομάδας:

“Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκινάει τον Νοέμβριο και η χρυσή ομάδα αγωνιστικού ταεκβοντο της Γερμανίας TSV Dachau 1865 επανδρώνεται με έναν από τους πιο αξιόλογους Έλληνες προπονητές και αθλητικό σύμβουλο , τον Δρ. Κο. Ευάγγελο Θεοδώρου *.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του ακαδημαϊκή αλλά και εργασιακή καριέρα , ως προπονητής αθλητικής αγωγής , ως ειδικός σύμβουλος του εξαιρετικού Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ταεκβοντο Κου Αθανάσιου Πραγαλού , θα συμβάλει πλέον καταλυτικά στην ήδη ανοδική πορεία του συλλόγου , τον οποίο στηρίζουν οι Έλληνες του Νταχαου και του Μονάχου ενεργά εδώ και χρόνια.

Προσκεκλημένος στην φαντασμαγορική χθεσινή εκδήλωση της Tsv Dachau 1865 , με αφορμή την επαναλειτουργία του ανακαινισμένου γυμναστηρίου ταεκβοντο ( Sportpark Ost, Alte Römerstr. 45, Empore ), ο κος Θεοδώρου έδωσε το παρόν σε χαμηλούς όπως πάντα τόνους και κατόπιν επισυνάφθηκε η πολυπόθητη συμφωνία.

Καλή αρχή και πάντα επιτυχίες!

Συνοπτικό βιογραφικό :

Θεοδώρου Ευάγγελος
Κάτοχος μαύρης ζώνης 7 Dan ETU
Ειδικός σύμβουλος του Προέδρου Ταεκβοντο Ευρώπης ETU
Phd Medical Democritus Univercity of Thrace
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Ολυμπιακό Ταεκβοντο
Πρώην Τεχνικός Σύμβουλος Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο
Πρώην Δντης Αγώνων Παγκοσμίου και Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ταεκβοντο
Πρωταθλητής Ελλάδος κατηγορία open 1987″

Share it