Search

Photos: Πρώτη εντός έδρας νίκη με επιβλητικό ποδόσφαιρο απο την Κ17 του ΑΟΞ!

Παίζοντας εξαιρετικά και ελέγχοντας πλήρως τον αγώνα η Εφηβική ομάδα του ΑΟΞ επικράτησε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ(1-0) της αντίστοιχης ομάδας της Λάρισας στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Β’ γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League 1.

Η ομάδα των Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη απέδωσε εξαιρετικά, σε έναν αγώνα που δεν υστέρησε κανείς από τους ξανθιώτες που αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν μια εμφατική νίκη. Από το πρώτο κιόλας λεπτό η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς έχοντας διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Αγοραστό και Ζαχαρή, ενώ όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι ανέβαζαν την πίεση τους παίζοντας στο μισό γήπεδο τους Θεσσαλούς. Στο 45′ η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να σκοράρει με τρομερή σέντρα-σουτ του Μητρούση που ωστόσο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον κίπερ των Θεσσαλών, με το γκολ πάντως να έρχεται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από μια τρομερή σέντρα του Μητρούση και εκπληκτικό άλμα του Σαράντη Τσελεμπάκη και καρφωτή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την Ξάνθη να συνεχίζει να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα μην επιτρέποντας στην φιλοξενούμενη ομάδα να φανεί απειλητική προς την εστία του Νικολακούλη που είχε ένα πολύ ήσυχο απόγευμα. Με το φινάλε του αγώνα οι παίκτες του ΑΟΞ “ξέσπασαν” για την πρώτη εντός έδρας νίκη και ευελπιστούν σε ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια

Ξεχωριστή παρουσία στο γήπεδο ήταν ο νέος Υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΛ, Βασίλης Καραπιάλης που είχε κουβέντα που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετά λεπτά με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΟΞ, Νίκο Κεχαγιά, άλλωστε αμφότεροι αποτελούν ιστορικές μορφές του Ελληνικού ποδόσφαιρου.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟΞ, Ιεροκλής Στολτίδης και ο Team Manager, Κώστας Τσαλικής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφυλάς με βοηθούς τους Στράτο Σάββογλου και Δημήτρη Δανδανόπουλος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Μητρούσης, Βαρσάμης(61′ Γιαρμαντζίδης), Θωμάι, Ζαχαρής, Τσελεμπάκης, Τηλαβερίδης, Τσολακίδης, Αγοραστός(73′ Τουλουμενίδης), Δεληγιαννίδης(84′ Μπουτζικούδης), Νικολαίδης(84′ Ματζαρίδης)

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: Αντωνόπουλος, Ντίντης(82′ Ντελόπουλος), Μπαγιώτας, Πιτσιδήμος, Λάζος, Χαλδούπης, Ασίκογλου(61′ Γκουντάρας), Νινίκας(82′ Βογιατζάκης), Βλιώρας, Πινακάς(61′ Καζάκος), Κουκουράβας(61′ Γκόλτσιος)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it