Search

Πάμε και βλέπουμε…

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για το ζωντανό betsson casino

Η στήλη καλώς ή κακώς όπως πάντα «ανήσυχη», αρέσκεται να τρυπώνει πέρα – δώθε στα δύσκολα πρωταθλήματα της «άγονης γραμμής», στα οποία βρίσκει ενδιαφέρον, διότι συχνά πυκνά βρίσκει παικτικές ευκαιρίες. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε το πρωτάθλημα του Ιράν, αλλά τώρα αρχίζει το πολύ δυσκολότερο της Αλγερίας. Το πρωτάθλημα, στο οποίο εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν ξεκάθαρα προγνωστικά πρωταθλητή (κάπως φαβορί φέτος είναι ξανά η Μπελουιζντάντ που το πήρε και πέρυσι), διότι είναι απρόβλεπτο αλλά και τρομερά ύποπτο («στήνουν» τη μάνα τους και τον πατέρα τους).

Ξεκινά λοιπόν το πρωτάθλημα με πρώτο αγώνα αυτόν ανάμεσα στη Κοσταντίν ή CSC που υποδέχεται χωρίς κόσμο στο «Μπεν Αμπντεμαλέκ Ραμντάν» (πρόσφατα πήρε έγκριση να έχει ξανά έδρα), την Μουλουντία Οράν ή MCO. Βασικό θέμα ως νέο πρωτάθλημα να ξεσκαλίσω τις μεταγραφές τους. Η γηπεδούχος Κοσταντίν από την ομώνυμη πόλη της Αλγερίας που φέτος έχει νέο προπονητή τον εμπειρότατο Σέριφ Χαντζάρ με βλέψεις για ψηλά, κράτησε όλο το βασικό της κορμό και πρόσθεσε μερικούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της (ήρθε ο φορ Χαμζαουί που ήταν στη Τρακτόρ Σαζί του Ιράν, ο φορ Κουκπό της Μπελουιζντάντ ή ο αμ. μέσος Μπενχαιρά της Αΐν Μίγια), φτιάχνοντας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ανταγωνιστική ομάδα φέτος. Πέρυσι τερμάτισε 8η.

Η ιστορικότερη, από την αντίπαλό της, Οράν (πέρυσι τερμάτισε 6η ), έδειξε να έκανε κακό σχεδιασμό το καλοκαίρι με συνέπεια αυτό να φανεί στα φιλικά. Έφυγαν από την ομάδα 15 παίκτες και ήρθαν 16, με τη διαφορά ότι ο κόουτς Αζεντίν Αίτ Ντζουντί (ήρθε φέτος) τράβαγε τα μαλλιά του, διότι η πλειονότητα αυτών ήταν πολύ μέτριοι. Ανακοίνωσε λοιπόν πως θα ξεκαθαρίσει το ρόστερ και θα τους διώξει. Απόρροια της αποδυνάμωσης των «Χαμραουά» ήταν στα φιλικά να φέρουν μόνο ήττες. Η πρώτη αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνει 20 παίκτες, με τους 11 να είναι νέα αποκτήματα.

Τερματοφύλακες: Soufi, Della, Krachai

Αμυντικοί: Khadir, Mekkaoui, Benammar, Khali

Μέσοι: Legraâ, Benamara, Chaouti, Bounoua, Guenina, Chadli

Επιθετικοί: Siam, Belmokhtar, Djaabot, Bouguettaya, Yadaden, Dahar, Belaribi

Η εκτίμηση των Αλγερινών αναφέρει πως ναι μεν πέρυσι η Μουλουντία Οράν πήρε διπλό στη Κοσταντίν, αλλά φέτος τα πράγματα «είναι δύσκολα, πολύ δύσκολα» όπως αναφέρουν επί λέξη. Οφείλω να τους πιστέψω διότι το συγκεκριμένο σάιτ είναι καρατσεκαρισμένο και δε γράφει μπούρδες. Βέβαια όλα είναι στη θεωρία, διότι έχουμε αυλαία με πρώτο ματς όπου τα πάντα γίνονται. Πάμε και βλέπουμε.

Προγνωστικό: 1 (-0,75 Α.Η.)

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο foxbet.

Share it