Ντέμης Νικολαΐδης: «Εγώ στην θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ»

Μιλώντας στην εκπομπή της NOVA «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο.

Ο Κομοτηναίος δεν έχει φέτος τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια, με τον πρώην επιθετικό της Ενωσης να στέκεται στην κριτική που γίνεται στον μέσο της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Εβρίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως αν ήταν στη θέση του Μάνταλου, με όλη αυτή την κριτική που έχει δεχτεί, θα έφευγε από την ομάδα.

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Μάνταλος δεν παίζει. Δεν υπάρχει κανείς να ενώνει την άμυνα με την επίθεση σαν τον Μάνταλο. Είναι εξωπραγματικό αυτό, όχι προπονητικά, η αντίδραση του κόσμου, αυτά που ακούμε για τον Μάνταλο. Λες και δεν ξέρει κανείς μπάλα από τους προπονητές και από εμάς που λέμε ότι κάποιοι είναι καλοί παίκτες» ανέφερε αρχικά ο Νικολαΐδης.

«Αυτό ψυχολογικά μπορεί να επηρεάζει τον Μάνταλο χρόνια τώρα. Τι να κάνει κάποιος παίκτης για να αποδείξει ότι είναι καλός. Εγώ στη θέση του Μάνταλου θα έφευγα από την ΑΕΚ. Θα έφευγα, να έκανε κάτι τέτοιο σαν τον Πέλκα. Έπρεπε να φύγει να πάρει λίγο αέρα. Για κάποιο λόγο όταν χάνει η ΑΕΚ πρέπει να φταίει ο Μάνταλος» πρόσθεσε.

Ο Νικολαΐδης αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Από το παιχνίδι μου έκανε εντύπωση και ο Τσούμπερ, ήταν το χειρότερό του παιχνίδι, δεν ήταν καθόλου καλός, αλλά δικαιούται ο άνθρωπος. Το να έχεις Μάνταλο, Τσούμπερ, Λιβάι και Αραούχο, πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα το βρουν».

Share it