Search

Πέρασε και από τις Φέρες και φιγουράρει στην κορυφή ο Άβαντας (+photos)

Στην 1η θέση της βαθμολογίας (ισόβαθμος με Ιπποκράτη) παραμένει ο Ατρόμητος Άβαντα που πέτυχε την 4η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Θράκης Φερών.

Το ντέρμπι της 4ης στροφής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου είχε δύναμη, πάθος και τον Ατρόμητο να ξεχωρίζει κόντρα σε μία Θράκη που πλήρωσε τις απουσίες της, αλλά και τις ατυχίες της καθώς μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαυρομάτης αποχώρησε με τράβηγμα.

Στο 2ο λεπτό της συνάντησης ο Άβαντας θα φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά ο Τερζής από πλεονεκτική θέση μετά από γύρισμα του Λαζαρίδη δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με την μπάλα. Στην αμέσως επόμενη φάση σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν, με την σέντρα σουτ που επιχείρησαν να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στο 5′ ο Μαυρομάτης νιώθει ενοχλήσεις, δεν μπορεί να συνεχίσει και την θέση του παίρνει ο Βάρναλης. Στο 15′ ο Μωραΐτης θα σουτάρει από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Λαζαρίδη, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γραικίδης με μακρινή σουτ θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Μπινόπουλου. Στο 31′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη και προβολή ο Μπινόπουλος μπλόκαρε. Στο 44′ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντόλα, με τον Ευαγγελίδη να αποκρούει δύσκολα κρατώντας το μηδέν.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με γκολ αφού στο 51′ ο Μπρίμπος με δυνατό πλάγιο άουτ θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, η άμυνα δεν θα μπορέσει να απομακρύνει και ο 19χρονος στόπερ Σισμανίδης θα σκοράρει πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης για την ομάδα του. Στο 77′ ο Σισμανίδης θα πάρει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά αυτή τη φορά η μπάλα θα φύγει άουτ. Στο 83′ ο Κομεσίδης με ωραία ενέργεια θα βρει τον Γραικίδη αλλά εκείνος θα σουτάρει ψηλά άουτ. Στο 88′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σισμανίδης θα πάρει κεφαλιά αλλά ο Μπινόπουλος θα μπλοκάρει.

Στην επόμενη αγωνιστική οι Φέρες φιλοξενούνται από τη Μαΐστρο και ο Άβαντας υποδέχεται το Διδυμότειχο.

Διαιτητής: Μπαλάκας – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Κυριαζής

Συνθέσεις:

Θράκη Φερών (Κ. Βουρδόγλου): Μπινόπουλος, Μπόρας, Ιγνατιάδης (58′ Ζαχαρόπουλος), Κολγκέκα, Θώδης, Τσολακάκης, Γκαβανόζης, Μαυρομάτης (5′ λ.τρ. Βάρναλης).

Ατρόμητος Άβαντα (Ν. Θάνος): Ευαγγελίδης, Ξενοδοχίδης (59′ Τζιαμπάκης), Τερζής, Σισμανίδης, Μπρίμπος (63′ Χατσαριάν), Ευστρατιάδης, Κομεσίδης Δ., Φραγγουλίδης, Λαζαρίδης, Μωραΐτης (63′ Κωνσταντινίδης), Γραικίδης (86′ Παπαϊωάννου).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it