Search

Φινάλε πρώτου γύρου με χορταστική ισοπαλία στο Αγρίνιο για την αήττητη εκτός Κ17 της Ξάνθης!

Με ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Αθλητικό Κέντρο Emileon και μια “χορταστική” ισοπαλία με 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League 1 για την Εφηβική ομάδα της Ξάνθης

Η ομάδα των Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη παρότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές κατάφερε ισάριθμες να ισοφαρίσει και έτσι να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο με 10 βαθμούς(2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα), όντας μάλιστα αήττητη εκτός έδρας με απολογισμό 2 νίκες με Άρη και Λαμία και 2 ισοπαλίες σε Λάρισα και Αγρίνιο.

Το παιχνίδι όπως αναμενόταν, άλλωστε ισοβαθμούν στην τρίτη θέση, ήταν ντέρμπι με τους Αγρινιώτες να αιφνιδιάζουν την ομάδα της Ξάνθης και μόλις στο 5′ να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Κυριαζή όμως στο 17′ η Ξάνθη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Δεληγιαννίδη ενώ θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή αν ήταν πιο προσεκτική στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο η ομάδα της Ξάνθης δεν μπήκε καθόλου καλά με τους Αγρινιώτες πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό να σκοράρουν με τον Κοντούρη για το 2-1, με ένα μακρινό σουτ του Βαρσάμη στο 75′ να διαμορφώνει το 2-2 που έμεινε μέχρι το τέλος παρά της 2-3 καλές στιγμές που δημιούργησαν οι ξανθιώτες, κυρίως ένα σουτ του Τσελεμπάκη στο 80′ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο κίπερ του Παναιτωλικού, αλλά και τις ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Με αυτή την ισοπαλία οι δύο ομάδες  συνεχίζουν να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Νίκου με βοηθούς τους Νούσια και Μάνο όλοι τους της ΕΠΣ Άρτας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς, Μόκκας (79’ Μπίζος), Καπνιάρης, Ράδος, Κοντούρης, Γιωτόπουλος (70’ Γαλιάτσος), Καβαλλάρης, Κυριαζής (79’ Μωραΐτης), Μπρατσιώτης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Νικολακούλης, Ζαχαρής, Θωμαί, Γουναρίδης(70′ Μητρούσης), Βαρσάμης, Λουλούδης(70′ Τσολακίδης), Τσελεμπάκης, Νικολαίδης, Τηλαβερίδης(87′ Μπουτζικούδης), Δεληγιαννίδης(70′ Γιαρμαντζίδης), Τουλουμενίδης(46′ Αγοραστός)

Share it