Search

Τουρνουά Νίκη Εφραιμίδου: Ο Εθνικός τίμησε πρόσωπα που έγραψαν ιστορία (+video & photos)

Ξεκίνησε το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή το τουρνουά βόλεϊ «Νίκη Εφραιμίδου» που διοργανώνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Κατά την πρώτη μέρα του τουρνουά, το βράδυ του Σαββάτου, ο Εθνικός τίμησε τη Νίκη Εφραιμίδου που έφυγε από την ζωή στις 15 Οκτωβρίου του 2016 και ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε για το βόλεϊ στον Έβρο.

Η οικογένεια της Νίκης Εφραιμίδου, οι γιοι της και η εγγονή της, παρέλαβαν το κάδρο που είχε ετοιμάσει ο Εθνικός.

Μάλιστα οι γιοι της Νέστορας & Θανάσης Εφραιμίδης δήλωσαν στο SportsAddict.gr:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη συγκίνηση να τιμάται η μνήμη της μητέρας μας Νίκης από τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Μεσινεζη, τον προπονητή Γιώργο Ανδραβιζο και την υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ Όλγα Γκούβερ. Ευχόμαστε στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες του βόλεϊ της Θράκης υγεία, δύναμη και πολλές ΝΙΚΕΣ».

Για τη Νίκη Εφραιμίδου στο SA μίλησε και ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης που την χαρακτήρισε «μητέρα όλων μας», ενώ πρόσθεσε ότι εκείνη έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του να ασχοληθεί με το βόλεϊ:

Για την μεγάλη του προσφορά στο βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια βραβεύτηκε και ο παλαίμαχος αθλητής του Εθνικού Απόστολος Τεντές, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρώτης ανόδου της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Α’ Εθνική κατηγορία το 1971.

Τιμήθηκε επίσης ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Γιώργος Παμπορίδης, αλλά και ο γιατρός του Εθνικού Βαγγέλης Διαμαντίδης.

Ο κ. Παμπορίδης μίλησε στο SportsAddict:

 

Share it