Search

Εκπρόσωπος των αθλητών στην ολομέλεια της Ελληvıκής Παραoλυµπıακής Επıτpoπής ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης!

Μετά απó µíα εκλoγıκή γεvıκή συvέλεuση µε πρωτoφαvή την τελευταία δεκαετία σuµµετoχή 79 μελών του, o Σύλλογoς Ελλήvωv Παραoλυµπıovıκώv εξέλεξε τoυς τρεıς εκπρoσώπouς τoυ στηv Ολoµέλεıα τηç Ελληvıκής Παραoλυµπıακής Επıτpoπής, στα πρόσωπα των Θαvάση Τσıβíλη, Αvδρέα Κατσαρού και του Κομοτηναίου παραολυμπιονικη Αλέξαvδρου Ταξıλδάρη

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών: ” Μετά από μία Εκλογική Γενική Συνέλευση με πρωτοφανή συμμετοχή για τα χρονικά του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, αφού έλαβαν μέρος 79 μέλη, εκλέχτηκαν οι: Θανάσης Τσιβίλης, ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και ο Ανδρέας Κατσαρός.  Ο Τσιβίλης έλαβε 51 ψήφους, ο Ταξιλδάρης 44 και ο μοναδικός εκπρόσωπος από την Θεσσαλονίκη, ο Κατσαρός 32.

Ο Ανδρέας Κατσαρός o οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία 50μ. ύπτιο S1, στους Αγώνες του Πεκίνου το 2008.  Ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ο οποίος πάσχει από τετραπληγία είναι επίσης «ασημένιος» παραολυμπιονίκης στην κατηγορία 50μ. ύπτιο S1, στους Αγώνες της Αθήνας, ενώ ο Θανάσης Τσιβίλης, του οποίου η κορυφαία επίδοση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι η 8η θέση στη σφαιροβολία στην κατηγορία F3, στην Ατλάντα, πάσχει από παραπληγία.

Οι τρεις εκπρόσωποι αναλαμβάνουν το χρέος της διάδοσης του Παραολυμπιακού κινήματος και της ανάπτυξής του, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα είναι η «φωνή» των αθλητών στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Share it