Search

Θρακική Σποροπαραγωγή: Ξεκίνησε η Συμβολαιακή Γεωργία στο σκληρό σίτο – Κάλεσμα για συμμετοχή

Η Θρακική Σποροπαραγωγή με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους παραγωγούς του Έβρου ότι ξεκίνησε η Συμβολαιακή Γεωργία στην καλλιέργεια σκληρού σίτου.

Η εμπειρία 35 ετών στο χώρο των καλλιεργειών, η τεχνογνωσία των ανθρώπων της Θρακικής Σποροπαραγωγής αλλά και η υποστήριξη που  παρέχουν στους καλλιεργητές σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής καθιστούν την συμβολαιακή γεωργία μία ενδιαφέρουσα επιλογή για τους αγρότες που θα αποφασίσουν να καλλιεργήσουν σκληρό σιτάρι.

Σύμφωνα με τους γεωπόνους της Θρακικής Σποροπαραγωγής τα συμβόλαια σκληρού σίτου θα έχουν τιμή ασφαλείας τα 220 €/τόνο.

Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν θα μπορούν να προμηθεύονται όλα τα εφόδια που θα χρειαστούν όπως σπόρο και λίπασμα από τα καταστήματα της Θρακικής  Σποροπαραγωγής και φυσικά με την υποστήριξη των έμπειρων γεωπόνων θα έχουν την απόλυτη επιστημονική επίβλεψη καθ΄ όλη τη διάρκεια της καλλιέργειας.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του εγχειρήματος παίζει η σωστή επιλογή ποικιλιών. Οι ποικιλίες bronde και maestrale είναι γνωστές στον παραγωγό και πολύ αποδοτικές.

Σημειώνεται ότι οι ποσότητες των σπόρων που θα διατεθούν θα είναι περιορισμένες.
Η Θρακική Σποροπαραγωγή καλεί  τους αγρότες να επωφεληθούν από την συμβολαιακή γεωργία διασφαλίζοντας το εισοδήματος τους για την επόμενη καλλιεργητή  περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της Θρακικής  Σποροπαραγωγής και να ενημερώνονται από τους γεωπόνους για τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

Άνθεια : 25 5 10 51 8 40
Τριφύλλι : 25 5 50 88 8 20
Λυκόφη :  25 5 40  20 305
Αλεξανδρούπολη  25 5 10 29 0 15

Share it