Search

Δεν δηλώνει στην Γ’ και επιμένει για SL2 η Ζάκυνθο, ψάχνει “τρύπα στο σύστημα” η Καβάλα!

Με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ την Τετάρτη (13/10) η Ζάκυνθος ενημέρωσε ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική γιατί, όπως υποστήριξε, θα πάρει μέρος στη Super League 2. Η τελευταία, βέβαια, δεν την υπολογίζει ως μέλος, γιατί η ομάδα του Ιονίου δεν μπορεί να συνάψει επαγγελματικά συμβόλαια ωστόσο οι Νησιώτες επιμένουν πως μόλις πάρουν άδεια απο την Ε.Ε.Α. θα μετέχουν κανονικά!

Την ίδια εμμονή για συμμετοχή στην Super League 2 παρουσιάζει και η Καβάλα, με το kavalapost μάλιστα να αναφέρει πως η ΠΑΕ ψάχνει να βρει μια… «τρύπα» στο σύστημα και να ανοίξει η πλατφόρμα της έκδοσης των δελτίων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας που έχουν μείνει άνεργοι, από τη στιγμή που η πρώην (πλέον) ομάδα τους δεν υφίσταται ως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν στην Καβάλα βρίσκονται ήδη 4 ποδοσφαιριστές προκειμένου να υπογράψουν στον ΑΟΚ, ενώ γίνεται προσπάθεια σ’ αυτούς να προστεθεί ακόμα ένας, έτσι ώστε ο αριθμός των επαγγελματικών συμβολαίων που θα έχει η ομάδα να ξεπεράσει κατά πολύ τα 9 που απαιτούνται από τον κανονισμό και να φτάσουν στα 11 ή 12!

Αξίζει πάντως να τονιστεί πως παρά την επικοινωνιακή προσπάθεια απο την Super League 2 όσο και την ΕΠΟ δεν δίνουν καμία τύχη στην προσπάθεια της ομάδας της Καβάλας, τονίζοντας μάλιστα πως ο ΑΟΚ είτε θα πρέπει άμεσα να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική η θα κινδυνέψει με “αφανισμό”

Share it