Search

Photos: Κέρδισε το ντέρμπι με Γενισέα και τις εντυπώσεις με συγκινητική βράβευση Κριεζή ο Ηρακλής Ζυγού!

Σε ένα ματς με έντονα συναισθήματα και δυνατή βροχή ο Ηρακλής Ζυγού κατάφερε να πετύχει σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Ελπίδας Γενισέας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ξάνθης(δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και την βαθμολογία)

Αρκετά δυνατά μπήκε στο ματς η ομάδα του Ζυγού που στο 16′ απείλησε μετά απο τρομερή ατομική ενέργεια του Μπογιατζόπουλου με το δυνατό του σουτ να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Ελπίδας με τον Στέλιο Κωφίδη να παίρνει το ριμπάουντ όμως το σουτ του να μην βρίσκει στόχο. Στο 24′ ο ταλαντούχος νεαρός μεσοεπιθετικός, Μπογιατζόπουλος κατάφερε να σκοράρει με δυνατό μακρινό σουτ απο πλάγια θέση στην κλειστή γωνιά του νεαρού κίπερ της ομάδας της Γενισέας.

Μετά το γκολ η ομάδα της Ελπίδας προσπάθησε να αντιδράσει όμως το σουτ του Πεντεζίδη στο 30′ μπλόκαρε ο κίπερ του Ηρακλή, για να φτάσουμε στο 38′ με τον Αλβανίδη να σκοράρει για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και στο 52′ κατάφερε να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ μετά απο ωραία συνεργασία των αδερφών Κωφίδη με τον Κυριάκο που ήταν και ο τελικός αποδέκτης με σουτ εντός περιοχής να κάνει το 2-1. Η Ελπίδα πίεσε πολύ στο τελευταίο ημίωρο, έχοντας ακυρωθέν γκολ σε κεφαλιά του Μιχάλη Μελισσόπουλου ως οφσάιντ φάση που έφερε αρκετές διαμαρτυρίες απο τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 86′ ο Λούκας έκανε την επέμβαση του αγώνα σταματώντας με εντυπωσιακό τρόπο την καρφωτή κεφαλιά του Μελισσόπουλου. Στην τελευταία φάση του αγώνα η Ελπίδα είχε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Μπουνταγκίδη ο Πετρίδης πήρε την κεφαλιά με αυτή να περνά ελάχιστα δίπλα απο το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων που πανηγύρισαν μια σημαντική απο πλευράς ψυχολογίας νίκη.

Σημαντική νίκη για τον Ηρακλή που “αθόρυβα” έχει καταφέρει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς και άπαντες στον σύλλογο θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στο εκτός έδρας ματς που έρχεται με τον Απόλλωνα στη Νεάπολη. Δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για την Ελπίδα που θέλει να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης απο το γειτονικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παύλο Μελά Κουτσού στο γήπεδο της Γενισέας

Πριν την έναρξη του αγώνα σε μια πολύ όμορφη και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή ο Ηρακλής Ζυγού βράβευσε τον προπονητή της Ελπίδας, Νίκο Κριεζή που μετά απο 16 χρόνια παρουσίας στον Ηρακλή επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος. και ευχαρίστησε τους πάντες για αυτή την πολύ όμορφη έκπληξη

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Παναγιώτη Βαμβακίδη.

ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ(Κ. Τερζανίδης): Λούκας, Τενεκές, Χαλκίδης, Μελετιάδης, Παπαδόπουλος, Ψαρόπουλος, Μπογιατζόπουλος, Ισκελής(42′ λ.τρ. Κωφίδης Κ., 75′ Δέλτσος), Κωφίδης Στ., Πιλτικάκης(78′ Θωμάκος), Αδαμίδης(42′ λ.τρ. Μπουναρτζής)

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Κριεζής – Χρ. Νεοφυτίδης): Καρυοφυλάκης, Βασιλειάδης Γ., Δημητριάδης Β., Κωνσταντινίδης(77′ Πετρίδης), Πεντεζίδης, Μπουνταγκίδης Γ., Λεσκόφτσης, Μελισσόπουλος Μ., Ξαντινίδης, Αλβανίδης(57′ Τσέκος), Δημητριάδης Χρ.(77′ Λαρίσης)

 ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it