Search

Την Πέμπτη μαθαίνει αντίπαλο στην 5η φάση του Κυπέλλου η Ξάνθη! Οι 24 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα

Την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΑΟΞ να αναμένεται να μάθει τον αντίπαλο του στα ματς που θα γίνουν το τριήμερο 26-27-28 Οκτωβρίου

Στην 5η φάση που προκρίθηκαν συνολικά 9 ομάδες στο γήπεδο και 5 άνευ αγώνα, εκ των οποίων 9 ομάδες της Super League 2 και 5 της Γ’ Ενικής

Πιο συγκεκριμένα αυτές είναι οι: Ξάνθη, Παναχαϊκή, Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Νίκη Βόλου, Άγιος Νικόλαος, Τρίκαλα, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη. Ενώ στην 5η φάση μπαίνουν στην διοργάνωση και 10 ομάδες της Super League 1, και πιο συγκεκριμένα οι: Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Λαμία, Ιωνικός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Βόλος.

Στην 5η φάση λοιπόν οι 24 αυτές ομάδες θα χωριστούν σε 12 ζευγάρια που θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ αγώνες που θα προκριθούν στην 6η φάση στην οποία μπαίνουν στον θεσμό και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης. Γηπεδούχος ομάδα θα είναι αυτή που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ως γηπεδούχος ομάδα ανώτερης κατηγορίας τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει στην κατώτερη κατηγορία.  Να σημειώσουμε εδώ πως με βάση την προκήρυξη η 5η φάση θα διεξαχθεί στις 26 – 27 – 28/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κλήρωσης της Κυπέλλου Ελλάδας:

«Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21 στις 11:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία όλων από τη διασπορά του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας«.

Share it