Η επίσημη ενημέρωση της Δόξας Δράμας για το χαρτί παραίτησης στην SL2 και την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Δόξας Δράμας γνωστοποίησε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τα εμπόδια για τη Δόξα Δράμας ήταν ανυπέρβλητα και η Γ’ Εθνική μονόδρομος. Η Ερασιτεχνική είχε δηλώσει εδώ και ημέρες συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρει μέρος την προσεχή σεζόν, όπως ενημέρωσε σχετικά και τη Super League 2.

Η ανακοίνωση της Δόξας αναφέρει:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας γνωστοποιεί οτι έλαβε έγγραφο από την ΕΠΟ, με το οποίο ενημερωθήκαμε πλέον επίσημα οτι δεν θα ανοίξει το σύστημα που θα επέτρεπε την έκδοση των δελτίων μας που εκκρεμούσαν, ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε στη νέα Σούπερ Λιγκ 2.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία ζήτησε οριστική απάντηση από την ομάδα μας για το αν θα πάρουμε μέρος στη νέα Γ΄ Εθνική (η κλήρωση της οποίας μετατέθηκε για την Παρασκευή), αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια.

Η Δόξα δήλωσε οτι θα πάρει μέρος στην τρίτη εθνική κατηγορία (για την οποία ήδη είχε γίνει αίτημα από τον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες μέρες για παν ενδεχόμενο), ενώ παράλληλα αποστείλαμε σχετικό έγγραφο παραίτησης και στη διοργανώτρια αρχή της Super League 2.

Η τιτάνια προσπάθεια έγινε από τη μεριά μας, αλλά το απευκταίο δεν ήταν δυνατό να αποφευχθεί.

Έτσι, προς το παρόν κλείνει ο κύκλος για την ΠΑΕ Δόξα και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υπαχθεί πλέον στη δικαιοδοσία του Ερασιτέχνη, μετά από μια πενταετία περίπου, με την ευχή όλων να αποδειχτεί σύντομο το πέρασμα των “Μαυραετών” από τη Γ΄ Εθνική, που ασφαλώς επ’ ουδενί δεν αρμόζει στη δυναμική και τη λαμπρή ιστορία της ομάδας μας.

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Share it