Search

Με παίκτη λιγότερο «λύγισε» την Ένωση Κορνοφωλιάς/Λυκόφης και έκανε το 3 στα 3 η Μάκρη! (+photos)

Με 2-0 της Ένωσης Κορνοφωλιάς/Λυκόφης επικράτησε το Σάββατο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ο ΑΟ Μάκρης.

Η Μάκρη ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να διασπάσει τελικά την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο ΑΟΜ πέτυχε συγκεκριμένα 2 τέρματα στα τελευταία λεπτά του ματς παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 70′.

Στο 5′ οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι φορά όταν ο Λαμπάκος σούταρε και ο Ούντου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 11′ νέα προσπάθεια του Λαμπάκου αυτή τη φορά με κεφαλιά, μπλόκαρε και πάλι ο γκολκίπερ της ΑΕΚΛ. Στο 18′ η Ένωση προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή μετά από τραυματισμό του Γκουδούλα. Την θέση του πήρε ο Γκότσιος. Στο 23′ νέα ευκαιρία του Λαμπάκου με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα η Ένωση θα απειλήσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με τον Καραμπόγα να σουτάρει άουτ.

Με φάση για την Ένωση θα ξεκινήσει και το β’ μέρος όταν ο Σαραγλής δοκίμασε σουτ, αλλά ο Αϊνδέλης μπλόκαρε στο 46′. Στο 52′ σημαντική ευκαιρία για την Μάκρη και πάλι με τον Λαμπάκο, του σουτ του όμως απέκρουσε ο Ούντου. Στο 57′ το γήπεδο θα «παγώσει» όταν ο Γεωργιάδης που μόλις πριν 3 λεπτά είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Μάλιστα, αυτοκίνητο μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Η Μάκρη συνέχιζε να είναι κυρίαρχη αλλά δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 70′ έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Λιαρούδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 59′ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 81′ ο Νταβρανίκας από την Ένωση εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 85′ θα χαθεί τεράστια ευκαιρία για την Μάκρη όταν ο Κυριακίδης βρήκε τον Βανδουλάκη αλλά αυτός με πλασέ από κοντά δεν μπόρεσε να σκόραρε. Τέσσερα λεπτά μετά νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Μάκρη, με τον Κυριακίδη να βγαίνει τετ α τετ αλλά τον Ούντου να αποκρούει κρατώντας το μηδέν. Στο 90+2 θα έρθει η λύτρωση για την ομάδα του Χρήστου Βενετίδη όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βανδουλάκης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα αποδειχθεί «χρυσή» αλλαγή. Στο 90+5 ένας ακόμα παίκτης που είχε περάσει ως αλλαγή, ο Παπαδόπουλος, θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 90+8 ο ίδιος παίκτης θα έχει και μια ευκαιρία για δεύτερο γκολ αλλά η κεφαλιά του θα φύγει άουτ.

Πολύ καλή παρουσία στο κέντρο είχε ο Ζηνολίδης, ενώ αλάνθαστος στην άμυνα της Μάκρης ήταν ο Θωμάς Βενετίδης. Με αυτή τη νίκη η Μάκρη έφτασε τους 9 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Νίκη Απαλού, ενώ η Ένωση του Στάθη Μιχαηλίδη έπεσε στην 6η θέση και έχει 4.

Διαιτητής: Στρατούδης – Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Σιδηρόπουλος.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μάκρης (Χρήστος Βενετίδης): Αϊνδέλης, Τουρτούρας (66′ Τσαπάνης), Μαύρος (46′ Κυριακίδης), Καλογήρου, Βενετίδης Θ., Ζηνολίδης, Σουγιολτζής (46′ Παπαδόπουλος), Πασχαλίδης (82′ Βανδουλάκης), Λαμπάκος, Λαζίδης, Ματσουκατσίδης (59′ Λιαρούδης κόκκινη στο 70′).

Ένωση Κορνοφωλιάς/Λυκόφης (Στάθης Μιχαηλίδης): Ούντου, Φουτσιτζής, Μπεμπελής, Αγγελίδης, Γκουδούλας, Σοφοτάσιος (54′ Γεωργιάδης 62′ λ.τρ. Πουπουρέτσας) Καραμπόγας (54′ Γιαμουράς), Τιαλάκας, Σαραγλής, Ασπιώτης, Νταβρανίκας.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it