Search

Photos: Σε κλίμα συγκίνησης βράβευσε το Νίκο Κριεζή ο Ηρακλής Ζυγού!

Μια ιδιαίτερη έκπληξη στον προπονητή της Ελπίδας Γενισέας, Νίκο Κριεζή επεφύλασσε η ομάδα του Ηρακλή Ζυγού πριν το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων(δείτε ΕΔΩ το αποτέλεσμα και την βαθμολογία της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης)

Με την διοίκηση του Ηρακλή και τον Πρόεδρο Δημήτρη Τερζανίδη, τον προπονητή Κώστα Τερζανίδη και τους αρχηγούς της ομάδας Κυριάκο Κωφίδη και Κώστα Ευθυμιάδη να τιμούν για την μεγάλη προσφορά στην ομάδα του Ζυγού τόσο ως προπονητής όσο και ως Τεχνικός Διευθυντής το Νίκο Κριεζή που για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια στον σύλλογο τέθηκε αντιμέτωπος με έναν σύλλογο και μια οικογένεια που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Και αυτό ήταν εμφανές από την έκδηλη συγκίνηση τόσο του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και προπονητή της Ελπίδας, Νίκου Κριεζή αλλά και των μελών της ομάδας του Ηρακλή. Πέρα από το Νίκο Κριεζή η ομάδα του Ηρακλή βράβευσε και την “ηρωίδα”  Χρυσούλα Λαμπρινού, σύζυγο του Νίκου Κριεζή που πάντα ήταν στο πλευρό της ομάδας του Ζυγού στην κοινή τους παρουσία. Το παρών σε αυτή την πολύ όμορφη και σημαντική στιγμή για την οικογένεια Κριεζή ήταν και τα παιδιά του πολύπειρου τεχνικού όπως και το εγγονάκι του που είχε στην αγκαλιά του καθ’ όλη την διάρκεια της βράβευσης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΔΩ

http://

Share it