Search

Τα «λιοντάρια» ετοιμάζονται για «κυνήγι»

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Η απάντηση στο ερώτημα σε ποια στοιχηματικη εταιρια να γραφτω;

Καμερούν – Μοζαμβίκη:

Παραμένω στην αγαπημένη αφρικανική ήπειρο για την αναμέτρηση του Καμερούν (νούμερο 58 στο ranking της FIFA) με την Μοζαμβίκη (νούμερο 116 αντίστοιχα), στο στάδιο «Τζαπόμα» στην Ντουάλα (στα νοτιοδυτικά της χώρας) παρουσία 10.000 θεατών. Αγώνας στο 4ο όμιλο όπου ακόμα είναι νωρίς για να ξεκαθαρίσει η πρώτη ομάδα, αν και όπως όλα δείχνουν η μάχη θα γίνει ανάμεσα στο Καμερούν και την Ακτή Ελεφαντοστού. Μία νίκη και μία ήττα έχει το Καμερούν, μία ήττα και μια ισοπαλία η Μοζαμβίκη

Τα «λιοντάρια», το προσωνύμιο του Καμερούν, είναι έτοιμα για «κυνήγι». Μόνη αξιόλογη απώλεια για την εθνική του κόουτς Αντόνιο Κονσεϊσάο αυτή του επιθετικού της Μποαβίστα Πολ Τζορτζ Ντεπ, τη θέση του οποίου θα καλύψει ο ΙνάτιουςΓκαναγκό της Λανς.

Τα «μάμπα» όπως είναι το προσωνύμιο της Μοζαμβίκη, ένα προσωνύμιο ανατριχιαστικό θα έλεγα αφού παραπέμπει σε ένα από τα πιο δηλητηριώδη φίδια του πλανήτη (αρκούν δύο σταγονίτσες δηλητήριο για να σκοτώσουν ένα λιοντάρι σε 20 λεπτά), σήμερα μάλλον θα είναι «ακίνδυνα». Και αυτό διότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διαβάζω ο εθνικός κόουτς ΟράσιοΓκονκάλβες θα έχει σημαντικές απουσίες που θα αποδυναμώσουν αισθητά την ομάδα του. Οι τραυματίες ΖαϊναντίνΖούνιορ (Α, Μαρίτιμο), ΒίτιΚεμπό (Μ, Νασιονάλ Μαδέιρα) και Σέζαρ Μασάβα (Τ) που θεωρούνται παίκτες – κλειδιά στην εθνική είναι εκτός, όπως επίσης εκτός είναι οι Βίκτορ Γκουαμπέ (T), Νίλτον Ερνέστο (M), ενώ εκτός ίσως μείνει και ο Καμό-Καμό (προβλήματα με το διαβατήριο του).

Οι πέντε φορές πρωταθλητές Αφρικής, Καμερουνέζοι έχουν ανανεωθεί, αλλά υπάρχουν πολλές υποσχέσεις για αυτή τη νέα γενιά ταλέντων που διαθέτουν, πολλοί από τους οποίους είναι βασικοί «πυλώνες» σε ομάδες στην Ευρώπη. Η Μοζαμβίκη έχει μια ομάδα που αποτελείται από παίκτες που είναι κυρίως στα 20 τους χρόνια, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν εμπειρία στη διεθνή σκηνή. Συνήθως τα «λιοντάρια» δε λαθεύουν. Βέβαια το «κυνήγι» με το χάντικαπ που διαλέγω προϋποθέτει ότι θα «πεινάνε» πολύ, σε σημείο να τρώνε και ζόρικα «φίδια» τύπου «μάμπα». Θέλει λίγο προσοχή το χάντικαπ.

Προγνωστικό: 1 (-1A.H.)

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο Foxbet.

Share it