Search

Με ασίστ Θυμιάνη για το “κλείδωμα” η νίκη πρωτιάς της Ελπίδων μέσα στην Λευκορωσία!

Με τον μέσο της Ξάνθης, Κωνσταντίνο Θυμιάνη να περνά στο ματς ως αλλαγή στο 75′ και στο 84′ να δίνει ασίστ στον Σαρδέλη, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση στο σαιτ της ΕΠΟ, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0 μέσα στην Λευκορωσία επετεύχθη η μεγάλης σημασίας εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας στο Torpedo Stadium του Zhodino για τον 4ο προκριματικό όμιλο του EURO U21.

Μια νίκη που φέρνει πρώτη την Εθνική μας στον όμιλο, με το έτερο ματς του ομίλου να βρίσκει τους Πορτογάλους να επικρατούν με 11-0 του Λιχτενστάιν. Για την Εθνική μας το σκορ είχε ανοίξει ο Απόστολος Διαμαντής στο 27′ προτού ο Γιάννης Σαρδέλης στο 84′ κάνει το 2-0

Λευκορωσία: Σόκαλ, Μιροσίνκοβ, Σουπράνοβιτς, Μπατσάρου, Καλίμομοντσικ (80΄ Πρίνσκεπα), Βεγκέρια, Σότνικοβ (80΄ Σέστιουκ), Ορεσκέβιτς (70΄ Μαροζάου), Νταβισκίμπα (61΄ Νικιφορένκο), Λότζκιν, Ποταπένκο (70΄ Μπογκομόλσκι).

Ελλάδα: Τζολάκης, Λυρατζής, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Ζαγορίτης (89΄ Γρίβας), Τσιγγάρας (75΄ Θυμιάνης), Σουρλής, Κανελλόπουλος (89΄ Αντζουλάς), Λώλης (75΄ Σαρδέλης), Κούτσιας (61΄ Χριστόπουλος Ε).

Share it