Search

Photos: Νικήτρια η Θαλασσιά στην “σκακιέρα” με Ελπίδα στην Γενισέα!

Μια στημένη φάση και την εξαιρετική εκτέλεση του πολύπειρου Γιάννη Καζάκη κρίθηκε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Γενισέας, με την Αναγέννηση Θαλασσιάς να καταφέρνει να φύγει νικήτρια στην μάχη της “σκακιέρας” με την Ελπίδα.

Σε ένα ματς με πολύ τακτική και δυνατές, πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια, μονομαχίες με το ντέρμπι να κρίνεται στα σημεία με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν παράπονα για το ακυρωθέν γκολ που πέτυχαν στο 88′

Στα του αγώνα το ματς ξεκίνησε με μια σπουδαία ευκαιρία για την Ελπίδα με τον Κώστα Ξαντινίδη να βγαίνει ταχύτατα στην πλάτη της άμυνα της Αναγέννησης το σουτ του όμως σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αθανασίου. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 11′ όταν μετά απο κεφαλιά του Κούπα ο Καζάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ του κατέληξε ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Μετά τον φρενήρη ρυθμό του πρώτου 15λεπτου ο ρυθμός έπεσε με αμφότερες της ομάδες να δείχνουν αρκετά προσεκτικές στο παιχνίδι τους.

Στον ίδιο ρυθμό ήταν και το πρώτο ημίωρο  του δευτέρου μέρους με ελάχιστες στιγμές στις δύο εστίες, με πολύ τακτική στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Όλα άλλαξαν στο 78′ όταν η Αναγέννηση κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων, Γιάννη Καζάκη με υπέροχο χτύπημα να στέλνει την μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας της Ελπίδας δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα της Θαλασσιάς.

Μετά το γκολ η Ελπίδα βγήκε μαζικά στην επίθεση και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85′ με το σουτ του Ξαντινίδη να περνά ελάχιστα άουτ, ενώ στο 88′ μετά απο σέντρα ο Μιχάλης Μελισσόπουλος πήδηξε πολύ ψηλά και με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε για το 1-1 όμως το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ πάνω στον Μουζαφέρογλου. Όπως ήταν λογικό το ακυρωθέν γκολ έφερε την αντίδραση των γηπεδούχων, σε κόσμια κατά κύριο λόγο τρόπο, που διαμαρτυρήθηκαν καθώς μπορεί να πήδηξε πολύ ψηλά πάνω απο τον Μουζαφέρογλου ωστόσο ο Μελισσόπουλος δεν χρησιμοποίησε χέρια.

Πολύ σημαντική νίκη για την Αναγέννηση που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν με 3/3 και έχοντας μηδέν παθητικό μετά απο τρία παιχνίδια και πλέον η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού στρέφει την προσοχή της σε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα στη Νέαπολη. Πρώτη ήττα στην σεζόν για την Ελπίδα που είχε σημαντικές απουσίες και θα ψάξει την αντίδραση στο δύσκολο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Ηρακλή στον Ζυγό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Γιώργο Χρυσέλη.

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Κριεζής – Χρ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης, Δημητριάδης Β., Μακράκης, Πεντεζίδης, Μπουνταγκίδης, Λεσκόφτσης, Μελισσόπουλος Μ., Ξαντινίδης, Τσέκος, Αλβανίδης(61′ Χαριτίδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Απ. Κουτρουλός): Αθανασίου, Γκριγκοριάν, Καδή(90′ Δελητζόγλου), Κούτρας, Κουτίνης, Ορφανίδης, Τουργαίδης Κ., Μουζαφέρογλου, Κούπας(62′ Εφεντόπουλος), Καζάκης, Κοτζάκελης(68′ Σότο Γκονζάλες)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΔΩ

http://

Share it