Search

Στους αρχηγούς του Διαγόρα Ρόδου ο Χουσείν Μουμίν! Πρόωρη αποχώρηση Λεωντσάκου που πάει σε ομάδα έκπληξη

Τους αρχηγούς για την φετινή χρονιά ανακοίνωσε ο Διαγόρας Ρόδου, με τον Κομοτηναίο μέσο Χουσείν Μουμίν να γίνεται γνωστό πως θα είναι ο 2ος αρχηγός της ομάδας

Απο εκεί και πέρα σύντομο αποδείχτηκε το πέρασμα του 20χρονου Καβαλιώτη αμυντικού, Γιάννη Λεωντσάκου  απο την ομάδα της Ρόδου με τον ταλαντούχο αριστερό μπακ να επιστρέφει στην Ξάνθη για να αγωνιστεί σε ομάδα έκπληξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την τετράδα των αρχηγών της ομάδας του Διαγόρα για την περίοδο 2021-2022.

Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Ρουγκάλα (1ος αρχηγός), Χουσεΐν Μουμίν (2ος), Γιάννη Γιώργου (3ος) και Μιχάλη Κουιρουκίδη (4ος), στους οποίους η Διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. Η προετοιμασία του Διαγόρα για τον αγώνα του Κυπέλλου συνεχίζεται κανονικά, με τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη να καταστρώνει τα πλάνα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Τέλος ο Λεωντσάκος

Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με το 20χρονο ποδοσφαιριστή Γιάννη Λεωντσάκο. Οικογενειακοί λόγοι τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ξάνθη. Του εύχεται καλή συνέχεια.

Στη φωτογραφία: Οι τέσσερις αρχηγοί του Διαγόρα για την περίοδο 2021-2022 μαζί με τον προπονητή τους. Από αριστερά, οι Γιώργου, Ρουγκάλας, Θεοδοσιάδης, Μουμίν και Κουιρουκίδης.

Share it