Search

Σύσταση επιτροπών Πρωταθλημάτων και Μεταγραφών της ΕΟΚ με επικεφαλής τον Θρακιώτη Γ.Γ. Νίκο Νικολόπουλο

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 30/9 στελεχώθηκαν οι επιτροπές πρωταθλημάτων και μεταγραφών της ομοσπονδίας, με τον ξανθιώτη Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ και Πρόεδρο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ να αναλαμβάνει πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, ενώ θα είναι μέλος και των επιτροπών μεταγραφών αλλά και της επιτροπής για τη συνεργασία με τις τοπικές ενώσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων που παρουσιάζονται.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Στην επιτροπή πρωταθλημάτων, πρόεδρος είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και μέλη ο Τάσος Δελημπαλταδάκης υπεύθυνος για την Α2, ο Λάμπρος Τάκης για τη Β’ Εθνική, ο Δημήτρης Ευαγγέλου για τη Γ’ Εθνική, ο Χρήστος Βασιλειάδης για την Α1 Γυναικών και η Άννυ Κωνσταντινίδου για την Α2 Γυναικών.

Αποφασίστηκε ακόμα και η σύσταση επιτροπής για τη συνεργασία με τις τοπικές ενώσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων που παρουσιάζονται, αποτελούμενη από τους Νίκο Νικολόπουλο, Βασίλη Ντάκουρη, Λάμπρο Τάκη και Τρύφωνα Δίτσιο.

Η επιτροπή μεταγραφών αποτελείται από τους Νίκο Νικολόπουλο, Γιάννη Ηλιόπουλο, Βασίλη Ντάκουρη, Γιώργο Κόνιαρη και Ντίνο Σβερκούνο.

Share it