Search

Δ. Αρναούτης: “Ομάδα Α’ Εθνικής που εμπνέει σεβασμό η Ξάνθη, με υψηλό μπάτζετ και δυναμική”

“Δεν είναι απλώς μία ομάδα Super League 2 η Ξάνθη. Είναι μία ομάδα με υψηλό μπάτζετ και δυναμική, η οποία θα διεκδικήσει ξανά την επάνοδό της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου” Ο Δημήτρης Αρναούτης γνωρίζει καλά ποιος θα είναι ο αντίπαλος της Προοδευτικής στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο σημερινό(6/10, 16:00) παιχνίδι στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» του Κερατσινίου.

Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, επιλέγει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, δηλώνοντας στο Soccerlive εμμέσως ότι ο στόχος δεν παύει να είναι η διάκριση. «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα παραπάνω κατηγορίας που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Η Ξάνθη είναι μία οργανωμένη ομάδα, ομάδα Α’ Εθνικής, με πολύ καλό ρόστερ και που εμπνέει τον σεβασμό» παρατήρησε στον πρόλογό του ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Ωστόσο, εμείς είμαστε της φιλοσοφίας ότι ένα παιχνίδι πρέπει πρώτα να το παίξεις, πριν το… προδικάσεις! Σεμνά και ταπεινά, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Στα καθαρά αγωνιστικά, υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στις τάξεις της ομάδας της Προοδευτικής, με τη συμμετοχή των Τσαφταρίδη και Θεοδωρίδη να χαρακτηρίζεται αμφίβολη και να πρόκειται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Share it