Search

Την Τρίτη κληρώνει για το πρωτάθλημα της Super League 2 με…εκκρεμότητες και ΔΣ νωρίτερα! Στον “αέρα” η Δόξα Δράμας

Η Super League 2 κληρώνει την Τρίτη (05/10) με στόχο να ξεκινήσει 9-10 Οκτωβρίου αν και μοιάζει δύσκολη. Αναμονή για Καβάλα, Ζάκυνθο, Ασπρόπυργο. Μεγάλο ερώτημα οι Μαυραετοί.

Η ΕΕΑ δεν εξέδωσε αποφάσεις τη Δευτέρα (04/10), όμως το ΔΣ της Super League 2 αποφάσισε να «τρέξει» τις διαδικασίες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεσή της και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο ΔΣ που θα γίνει την Τρίτη (05/10, 18.00), δύο ώρες πριν την κλήρωση (20.00) στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Ποιες είναι οι εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά στα μέλη; Η Ζάκυνθος, ο Ασπρόπυργος, η… Καβάλα και η Δόξα Δράμας! Οι δύο πρώτες περιμένουν αν θα τους χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής, οι Αργοναύτες επανήλθαν για επανεξέταση και οι Μαυραετοί ζήτησαν προθεσμία για να τα βρουν με την ΕΠΟ σχετικά με ban (380 χιλιάδες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News) ενίσχυσης!

Η Δόξα Δράμας λόγω οφειλών σε ξένους δεν μπορεί να ενισχυθεί, με αποτέλεσμα να έχει στο ρόστερ της 6 συμβόλαια (όσων είχαν ανανεώσει). Ζήτησε προθεσμία να βρεθεί λύση, αλλά η ΕΠΟ είναι κατηγορηματική και δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει παράταση. «Οι μεταγραφές τελείωσαν 17 Σεπτεμβρίου», λένε στο Γουδί με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για Ζάκυνθο, Ασπρόπυργο, Καβάλα.

Η ανακοίνωση της Super League 2:

«Εν όψει της προγραμματισμένης έναρξης του πρωταθλήματος για τις 10 Οκτωβρίου 2021, αύριο 5.10.21 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Golf Prive της Γλυφάδας η κλήρωση του πρωταθλήματος 2021-2022.

Θα προηγηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στις 18:00 για την τοποθέτηση των ομάδων στους ομίλους και ενημέρωση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα».

Share it