Search

«Βροχή» τα γκολ στην Αλεξανδρούπολη με διπλό για την ΑΕΔ επί του Εθνικού (+photos)

Με 5-0 επικράτησε του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη η ΑΕ Διδυμοτείχου το Σάββατο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Η ΑΕΔ κυριάρχησε στην αναμέτρηση και δίκαια πήρε το τρίποντο, απέναντι σε έναν Εθνικό που φαίνεται πως ψάχνει ακόμα τα πατήματα του.

Η ομάδα του Πασχάλη Σταματάκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε σε διάστημα δύο λεπτών, στο 8′ και στο 10′ να πάρει κεφάλι δύο τερμάτων στο σκορ. Σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις ο Φωτσιτζούδης, στην πρώτη με ασίστ Σιναπίδη και στην δεύτερη μετά από προσπάθεια Γκαϊδατζή. Κακή και στις δύο περιπτώσεις η αμυντική λειτουργία του Εθνικού. Στο 25′ ήταν η σειρά του Τζουμακίδη να βρει δίχτυα μετά από σέντρα του Παπούδη.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Παπαράδης θα κάνει δύο αλλαγές για να βοηθήσει την ομάδα του, με τους Σακαλίδη και Γυλός να παίρνουν τις θέσεις των Σπάχι & Τζίντζι. Στο 32′ ο Βρίζας θα απειλήσει αλλά το σουτ του θα φύγει λίγο άουτ. Στο 37′ ο Γύλος θα χάσει μοναδική ευκαιρία όταν μετά από αναταραχή στην άμυνα της ΑΕΔ δεν θα μπορέσει να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Στο 45′ ο προπονητής της ΑΕΔ κ. Σταματάκης θα δεχτεί κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την ΑΕΔ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ. Αρχικά ο Τζουμακίδης θα κάνει το 0-4 στο 78′ σκοράροντας για δεύτερη φορά στο ματς και στο 83′ ο Παπούδης θα διαμορφώσει το τελικό 0-5.

Συνθέσεις: 

Εθνικός Αλεξ/πολης: (Σάκης Παπαράδης): Σύκας, Ψυλλίδης, Σπάχι, Παπαδόπουλος, Μπουρδούμης, Πλουμίδης, Μπούρντιν, Τζίντζης, Βρίζας, Σαραντάκης, Μεσιτίδης.

Έπαιξαν και οι: Σακαλίδης, Γυλός, Λημνιός, Λαρονιάν, Πεταλούδης.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Πασχάλης Σταματάκης): Δουλγκέρης, Αλεξακίδης, Παντελίδης, Πατιαλιάκας, Θάνος, Κούπας, Παπούδης, Φωτσιτζούδης, Τζουμακίδης, Σιναπίδης, Γκαϊδατζής.

Έπαιξαν και οι Κουρτελάκης, Τσιουτσουμάκας, Αστεριάδης, Κοκκινίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it