Search

Photos: Με…ειδική αφιέρωση πήρε το ντέρμπι με τον Άρη Πετεινού η Ελπίδα Γενισέας!

Η Ελπίδα Γενισέας ήταν η μεγάλη νικήτρια του σπουδαίου ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική για τους “πράσινους” που απέδειξαν πως μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη της πρεμιέρας στην Φελώνη, με τους ποδοσφαιριστές των Νίκου Κριεζή και Χρήστου Νεοφύτιδη να αφιερώνουν τη νίκη στον Αντιπρόεδρο της ομάδας και εορτάζων, Γιώργο Σαρηπανίδη(φωτο κάτω) αλλά και όλη την διοίκηση. Ωστόσο όπως τόνιζε το τεχνικό δίδυμο της Ελπίδας δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια καθώς έρχεται την Τετάρτη ακόμα ένα μεγάλο ματς με την Αναγέννηση Θαλασσιάς στο γήπεδο της Γενισέας(16:30)

Απο την άλλη η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη αν και είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν. Με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν άμεση επιστροφή στις νίκες αρχής γενομένης απο το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Ξάνθης(16:30).

Στα του αγώνα το ματς ήταν ντέρμπι με τα όλα του, με πολλές μονομαχίες παρουσία αρκετού κόσμου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 14′ κατάφερε να ανοίξουν το σκορ με τον Παναγιώτη Πεντεζίδη να βγαίνει ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Άρη προλαβαίνοντας την έξοδο του κίπερ των φιλοξενούμενων και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Απο εκεί και πέρα το ματς απέκτησε μια άγρια ομορφιά με την μπάλα πάνω κάτω αλλά ελάχιστες φορές να καταφέρνει κάποιος να δημιουργήσει την μεγάλη φάση.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο δεύτερο μέρος, με τον Άρη να έχει την κατοχή όμως μην μπορώντας να βρει απέναντι στην εξαιρετικά στημένη Ελπίδα τους διαδρόμους προς την εστία του Ζαρζακόπουλου. Ενώ οι “πράσινοι” προσπάθησαν κυρίως με ταχύτατες αντεπιθέσεις να βρουν τον δρόμο για να “καθαρίσουν” το ματς, φτάνοντας μάλιστα δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ με τον Λεσκόφτση που ωστόσο την πρώτη φορά είδε τον Λαπαδώνη να τον σταματά και την δεύτερη η μπάλα κατέληξε άουτ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα σημειώθηκε η πιο σημαντική στιγμή με τον Κοτόπουλο να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Παναγιώτη Βαμβακίδη.

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ν. Κριεζής – Χρ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Δημητριάδης Β., Μπουνταγκίδης, Κωνσταντινίδης(57′ Μακράκης), Πεντεζίδης, Μπουνταγκίδης, Λεσκόφτσης, Μελισσόπουλος Μ., Ξαντινίδης(68′ Βασιλειάδης), Τσεκός, Αλβανίδης(85′ Πανταζίδης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Ρέβης, Δασκαλάκης, Παυλίδης, Σαρηγιαννίδης, Πουτακίδης(87′ Χρυσικόπουλος), Φλώρος(60′ Τουρατζίδης), Χριστοφορίδης, Κουτσομιχάλης(82′ Μπουρλόγλου), Κοτόπουλος, Τυριάκης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Share it