Search

Κούγκουλος, Κάσσιας & Καρασάββας του ΝΟ Αλεξανδρούπολης στις προεθνικές ομάδες Ανδρών & Νέων!

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, τα κριτήρια και η σύνθεση των Προεθνικών Ομάδων Κολύμβησης.

Η μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι υπάρχουν ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α’ και ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Β’.

Η επιλογή αυτή της Ομοσπονδίας είναι σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση, καθώς με αυτόν τον τρόπο δίνει κίνητρα για διάκριση σε περισσότερους αθλητές-τριες.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στις Προεθνικές Ομάδες με 3 αθλητές του:

ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α’ ΑΝΔΡΩΝ (Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων , κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου – Επίτευξη επίδοσης καλύτερης από τα όρια ένταξης στην Προεθνική ομάδα ΑΝΔΡΩΝ, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ως Έφηβος!!!)

ΚΑΣΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Β’ΝΕΩΝ (1η -3η θέση στην λίστα των καλύτερων επιδόσεων σε ατομικό αγώνισμα στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο).

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Β’ΝΕΩΝ Β’ΝΕΩΝ (1η -3η θέση στην λίστα των καλύτερων επιδόσεων σε ατομικό αγώνισμα στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο).

Η συμμετοχή του ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στην ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Α’ ΑΝΔΡΩΝ είναι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις, αθλητή της Περιφέρειας που συμπεριλήφθηκε στην ανωτέρω λίστα και μάλιστα λόγω των επιδόσεων του (με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στην Ρώμη) ανήκει στην ΟΜΑΔΑ Α’.

Επίσης, να σημειώσουμε ότι η Αλεξανδρούπολη είχε 8 χρόνια να δει κολυμβητή της να συμπεριλαμβάνεται στην ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ και μάλιστα με κριτήρια και όρια σαφώς δυσκολότερα από τα προηγούμενα χρόνια, όσον αφορά στην ΟΜΑΔΑ Α’.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του αγωνιστικού κολυμβητικού τμήματος, οι οποίοι πάντα συμπεριφέρονται ως ΟΜΑΔΑ στους αγώνες και έχουν σημαντική συμβολή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ στις επιτυχίες του ΝΟΑ.

Ειδική μνεία στον προπονητή του αγωνιστικού κολυμβητικού τμήματος, ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ο οποίος προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας, πιστώνεται προσωπικά τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης , με επιμονή και υπομονή από όλους τους συντελεστές του κολυμβητικού τμήματος, συνεχίζει τις μεγάλες διακρίσεις, παρέχοντας στους αθλητές του, όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται ένας σύγχρονος κολυμβητής με στόχους.

Τέλος, συγχαρητήρια στους αθλητές-τριες: ΣΤΟΥΡΑ ΟΛΓΑ, ΑΛΕΞΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Ο.Φ.Θ.Α. για την συμμετοχή τους στην Προεθνική Ομάδα Β’ Νέων-Νεανίδων», αναφέρει ο ΝΟΑ.

Share it