Search

Ντεμπούτο με γκολ με την φανέλα του Πανοράματος για τον Γιάννη Ζαγναφέρη!

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Ζαγναφέρη με τη φανέλα του Πανοράματος στο γήπεδο του Χορτιάτη βοηθώντας τη νέα του ομάδα να επικρατήσει του Κισσού Χορτιάτη για το Κύπελλο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αν και ο Κισσός Χορτιάτη κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς με το γκολ του Τριανταφυλλίδη στο 17′, η ομάδα του Γιώργου Κολτσίδα έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με τον Zαγναφέρη με απευθείας φάουλ έξι λεπτά αργότερα και  λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Τσαλαγράδας έκανε το 1-2 οδηγώντας το Πανόραμα στη πρώτη νίκη. Φυσικά, αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το 1-2, οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Γιορμπαλίδης στο 58′. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του Γιάννη Ζαγναφέρη στο Πανόραμα, το οποίο το συνδύασε και με μια πανέμορφη εκτέλεση φάουλ.

Ο 28χρονος ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που το 2010 μεταπήδησε απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης σε αυτά του Ηρακλή ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τις σπουδές του, έχοντας μάλιστα υψηλές παραστάσεις αγωνιζόμενος στον Οδυσσέα Κορδελιού, για μια πενταετία στον Μακεδονικό που ήταν μάλιστα και αρχηγός της ομάδας  στην ΑΠΕ Λαγκαδά και στον ΠΑΟ Κουφαλίων, πέρσι επέστρεψε στην Ξάνθη για να αγωνιστεί με τον Ορφέα Ξάνθης ωστόσο ελέω Covid είχαμε διακοπή του πρωταθλήματος με τον Ζαγναφέρη να αποφασίζει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στην ομάδα του Πανοράματος

Φυσικά, εκτός από το ντεμπούτο του Γιάννη Ζαγναφέρη, το κυριακάτικο παιχνίδι ήταν και το πρώτο επίσημο για τον Γιώργο Κολτσίδα στον πάγκο του Πανοράματος, το οποίο πλέον έχει σημαντικό προβάδισμα για τη πρόκριση στη 2η φάση του κυπέλλου.

Share it