Search

Κώστας Τσαλίκης: “Να ανταποκριθούν οι Ξανθιώτες στο κάλεσμα του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ γεμίζοντας το Xanthi Arena”(+video)

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και τον Αθλητικό Παλμό με τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη, φιλοξενήθηκε ο Team Manager του ΑΟΞ Κώστας Τσαλίκης.

Μεταξύ άλλων ο ξανθιώτης παράγοντας αναφέρθηκε στα δεδομένα της Super League 2, την έντονη δραστηριοποίηση του ιδιοκτήτη της ομάδας Βασίλη Παπαδημητρίου που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί αρκετές φορές στην πόλη τρέχοντας όλα τα ζητήματα ο ίδιος. Αλλά και τις σημαντικές αποφάσεις με την ΔΩΡΕΑΝ είσοδο(δείτε ΕΔΩ) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β'(2/10, 18:30) αλλά και την απίστευτη μείωση στις κάρτες διαρκείας μέχρι την έναρξη της σεζόν(δείτε ΕΔΩ), με τον κ. Τσαλίκη να καλεί τους ξανθιώτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ιδιοκτήτη  της ομάδας που έχει βάλει και συνεχίζει να βάζει πολλά λεφτά στην ομάδα με τον ίδιο να καλεί τον κόσμο να δει σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες στους γύρω Νομούς και πόσο τυχεροί είναι η ομάδα της Ξάνθης που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στον δρόμο της.

Τονίζοντας και ως Ξανθιώτης πως πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση και στήριξη στο κάλεσμα του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία με τον κόσμο της ομάδας να έχει μια μεγάλη ευκαιρία τόσο στο σημερινό(2/10) φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β’ δίνοντας βροντερό παρών αλλά και με την αγορά σε πραγματικά χαμηλό κόστος μιας κάρτας διαρκείας να δείξει έμπρακτα πως είναι εδώ και στέκεται στο πλευρό του ιδιοκτήτη και της ομάδας

Ακούστε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Team Manager του ΑΟΞ, με αρκετά σημαντικά ζητήματα να τίθενται.

Share it