Search

Με ελεύθερη είσοδος και νέα ώρα το φιλικό του ΑΟΞ με τον ΠΑΟΚ Β’!

Κανονικά το Σάββατο 2 Οκτωβρίου αλλά σε νέα ώρα θα γίνει το φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ Β’ στο Xanthi Arena, και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς τηρώντας φυσικά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Πιο συγκεκριμένα αντί για 16:30 που είχε οριστεί αρχικά η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:30, με την διοίκηση της ομάδας να προχωρά σε άνοιγμα προς τους φιλάθλους του κόσμου θέλοντας να τους δώσει την ευκαιρία να δουν απο κοντά τη νέα ομάδα του ΑΟΞ.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ:

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και απαραίτητη η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών.

Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακό (72 ωρών).

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης η Θύρα που θα είναι ανοιχτή θα είναι η Β1 (απέναντι από τα επίσημα) ενώ για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ Β’ η Θύρα Δ (φιλοξενούμενων).

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου αλλά και ταυτότητα για την ταυτοπροσωπία.

Οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι προετοιμασίας, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό e-mail στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή και ώρα 15:00.

Η είσοδός τους θα γίνει από την σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στις δημοσιογραφικές θέσεις.

Share it