Search

Youth League: Πρεμιέρα με βαριά ήττα για την Κ19 του ΠΑΟΚ – Έπαιξαν οι δύο από τους τρεις Θρακιώτες

Ένα μικρό θαύμα θα ψάξει η Κ19 του ΠΑΟΚ στις 20 του Οκτώβρη στη Σλοβακία, στο επαναληπτικό κόντρα στη Ζίλινα. Οι Σλοβάκοι έφεραν το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο εκεί ακριβώς που ήθελαν και πέτυχαν μία μεγάλη νίκη με 5-1.

Βασικοί ξεκίνησαν ο Ξανθιώτης Αβεντίς Αβεντισιάν και ο Εβρίτης Αργύρης Δαρέλας, ενώ δεν αγωνίστηκε ο συντοπίτης του Θανάσης Γκαρνέτας.

Το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πως θα είναι ένα ανοιχτό ματς με καλό ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι στο 1ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία, ενώ ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στην πρώτη του φάση στο 5′ με τον Γκουστάβο Βαρέλα να σκοράρει στην επαναφορά μετά από σουτ του Κουλούρη. Ο Δικέφαλος στη συνέχεια έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Bαρέλα και πάλι, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την ισοφάριση στο 27′ με τον Καπράλικ. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι Σλοβάκοι σκόραραν ξανά στην κόντρα με τον Σάουερ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο για τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 63′ κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές με τον Γιάμπορ και να κάνουν το 1-4.Ο ΠΑΟΚ όσο και να προσπάθησε δεν βρήκε αντίδραση και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο φινάλε διαμόρφωσαν το τελικό 1-5 και πάλι με τον Καπράλικ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μπαλωμένος, Αβεντισιάν (73′ Κιτσάκης), Ζίλο, Καστίδης, Τσοπούρογλου, Κουτεντάκης, Κουλούρης (79′ Κεδίκογλου), Τσίκος, Σμυρλής, Δαρέλας (46′ Σπυράκος), Bαρέλα (67′ Ρουμνιάτσεφ).

Photo Credits: Intime

Share it