Search

Με φανταστικό Γιώργο Αθανασιάδη έγραψε ιστορία με τρομερό διπλό στο Μπερναμπέου η Σέριφ Τιρασπόλ!

Με τον πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού να κατεβάζει “ρολά” με τρομερές επεμβάσεις, και μόνο απο πέναλτι να καταφέρνουν να τον κερδίσουν οι Μαδρινλένοι, η Σέριφ Τιρασπόλ απο την Μολδαβία κατάφερε να πάρει ένα απίστευτο διπλό μέσα στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1.

Σεισμό στην ποδοσφαιρική Ευρώπη προκάλεσε η Σέριφ, η οποία σόκαρε τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε μια ηρωική νίκη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-2).  Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Αθανασιάδης. Όλη η Ευρώπη μιλάει για την εμφάνισή του. Ο πρώην κίπερ του Πανθρακικού και δανεικός απο την ΑΕΚ στους Μολδαβούς, είναι το απόλυτο talk of the town της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League, καθώς με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις σταμάτησε τους «μερένγκες» που σώθηκαν από το σημείο του πέναλτι δια ποδός Καρί Μπενζεμά.

Ουσιαστικά, ήταν το μόνο σουτ που δεν έβγαλε ο Έλληνας πορτιέρε σε μια αναμέτρηση που σίγουρα είναι η κορυφαία της καριέρας του και θα τη θυμάται μια ζωή! Η Σέριφ γιορτάζει τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της μέσα στο σπίτι της πιο επιτυχημένης ομάδας όλων των εποχών! Το έπος των Μολδαβών ξεκίνησε να πλάθεται από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Γιακσιμπάεφ (25΄) έδωσε προβάδισμα στην παρέα των Αθανασιάδη – Κολοβού.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο φοβερός και τρομερός Αθανασιάδης. Η μία επέμβαση διαδεχόταν την άλλη και ο Αντσελότι άρχισε να εκνευρίζεται. Τελικώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 (65΄) με πέναλτι του Γάλλου. Ωστόσο, το… καλύτερο οι Μολδαβοί το κρατούσαν για το τέλος. Η ενέργεια του Τιλ με τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου, χάρισε στη Σέριφ μια νίκη που την φέρνει στην κορυφή του ομίλου με το απόλυτο των βαθμών!

Απίστευτη εκκίνηση της Σέριφ που βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου, έχοντας πίσω της της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ και Ίντερ!

Share it