Search

Σε ρινγκ της Ελβετίας πάλεψε ο Κομοτηναίος Αλέξανδρος Χρυσοχοϊδης!

Στην Ελβετία ταξίδεψε ο Κομοτηναίος κικ μπόξερ Αλέξανδρος Χρυσοχοϊδης, προκειμένου να μπει στο ρινγκ κόντρα στον Liridon Veseli αυτό το Σάββατο 25/09. Επρόκειτο για έναν αγώνα σταθμό στην καριέρα του Κομοτηναίου, ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει και τα έβαλε με τον κατά 7 κιλά βαρύτερό του Liridon Veseli.

Όπως σημειώνει το xronos.gr ο αγώνας ήταν κικ μπόξινγκ με όρους Κ1 στα 95 κιλά, με τρεις γύρους διάρκειας τριών λεπτών. Στο ρινγκ οι δύο αθλητές μπήκαν με αρκετή ένταση, ενώ ο Veseli παρουσιάστηκε εριστικός, βασιζόμενος στη μεγάλη εμπειρία του αλλά και στο ότι έπαιζε εντός έδρας. Ο Αλέξανδρος από την πρώτη στιγμή του αγώνα δεν άφησε λεπτό που να μην πιέζει και να μην απαντάει στα χτυπήματα. Ακολουθούσε τις οδηγίες της γωνίας του με μαθηματική ακρίβεια και έκανε τη νίκη του αντίπαλου πολλή δύσκολη. Στο τέλος ο αντίπαλος παραδέχτηκε πως η αρχική συμπεριφορά του ήταν λάθος και σίγουρα δεν έπρεπε να υποτιμήσει τον Αλέξανδρο.

Ικανοποίηση των Μαχητών

Τον Κομοτηναίο αθλητή συνόδευσαν οι προπονητές Μάριος και Κωστής Κονδυλάκης. Σε ανακοίνωσή τους οι Μαχητές παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή και την εμφάνιση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο και μάνατζερ αγώνων Σταύρο Μητσκολάβα που είναι πάντα δίπλα μας και μας δίνει ευκαιρίες μα δείξουμε τους κόπους μας και τις προσπάθειες μας! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την σωστή προετοιμασία που είχε ο Αλέξανδρος από τον Βασίλη Τζιτζιό ο δάσκαλος μας πάντα είναι πίσω από κάθε επιτυχία! Μπράβο στον αθλητή μας Αλέξανδρο Χρυσοχοΐδη για την παλικαρίσια του εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ έμπειρο δυνατό αντίπαλο, χάσαμε στα σημεία αλλά έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας τα καλύτερα έρχονται! Συγχαρητήρια και στους προπονητές της αποστολής Κωστής Κονδυλάκης και Μάρκος Κονδυλάκης για την πολύτιμη καθοδήγησή τους».

Share it